StarPoint Viihdepalvelut

StarPoint Oy on valtakunnallisesti toimiva ohjelmatoimisto. Aloitimme 1.4.2010 ja kuluneiden vuosien aikana olemme välittäneet tuhansia esityksiä tilaisuuksiin ja juhliin ympäri Suomea – maalla ja merellä.

StarPoint Oy on vakiinnuttanut asemansa omalla toimialallaan josta yhtenä esimerkkinä se, että yhtiö on saanut AA ja AAA -luottoluokituksia sekä Asiakastiedon että Bisnoden toimesta jo useina peräkkäisinä vuosina. Samalla yhtiö on kuulunut myös alimpaan riskiluokkaan. StarPoint Oy:n omavaraisuus on ollut tilikausilla 2019: 80%, 2020: 98% ja 2021: 97%.

Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhteisöt, valtioelimet, kaupungit, kunnat, ravintolat, laivayhtiöt, teatterit, konsertti- ja kulttuuritalot sekä yksityistaloudet.

Monipuolisesta ja kasvavasta tarjonnastamme löytyy tällä hetkellä satoja esityksiä eri hintaluokissa. Laaja verkostomme kattaa myös suomalaisen artistikaartin kärkinimet.

Tilaisuuden kruunanneiden esitysten lisäksi saamissamme palautteissa on noussut erityisesti esille edullinen hinta, palvelun laatu, nopeus ja luotettavuus.

Toimitusten luotettavuutta kuvaamaan rekisteröimme jo 10 vuotta sitten tavaramerkin Artistitakuu® joka kattaa tilausta vastaavan esiintyjän yllättävissä tilanteissa, kuten sairaustapauksissa.

Mikäli haluat tehdä yhteistyötä laadukkaan ja luotettavan ohjelmatoimiston kanssa, StarPoint Viihdepalvelut on myös sinun valintasi!

StarPoint – Sinun tähtesi