Veikka Gustafsson

Veikka Gustafsson on Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti arvostettu vuorikiipeilijä

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Hän on ensimmäisenä suomalaisena noussut Mount Everestin huipulle

Eikä siinä läheskään kaikki, sillä hän on toistaiseksi ainoana suomalaisena noussut sinne kolmesti ja valloittanut kaikki 14 yli 8 000 metriä korkeat vuorenhuiput ilman lisähappea!

Gustafsson onkin tiivistänyt, että sisulla ja yrittämällä pääsee aika pitkälle, mutta nämä eivät kuitenkaan yksin riitä. Hän jos kuka tietää, miten voitetaan vaikeudet, miten säilytetään motivaatio haastavissakin olosuhteissa ja miten päästään tavoitteisiin.

20 vuoden aikana vuorilla oppimiaan asioita, ajattelumalleja ja toimintatapoja hän on käynyt jakamassa suomalaisille yrityksille ja yhteisöille jo useiden vuosien ajan. Veikka Gustafsson rinnastaa taitavasti haasteelliset tilanteet vuorilla yritysten haasteisiin – näin syntyy innostava ja ajatuksia herättävä esitys, josta voi ammentaa ideoita ja motivaatiota työelämän arkeen.

Esitykset

Haasteiden voittaminen
Kesto: 1 - 2 h sop.muk.

Pyydä tarjous

Veikka Gustafsson rinnastaa taitavasti haasteelliset tilanteet vuorilla yritysten haasteisiin – näin syntyy innostava ja ajatuksia herättävä esitys, josta voi ammentaa ideoita ja motivaatiota työelämän arkeen.

Kokoonpano

Veikka Gustafsson

Erityismaininnat

Veikka Gustafsson on 17:s ihminen maailmassa, joka on kiivennyt kaikille 14:lle yli 8 000-metriselle vuorelle.

Lisätiedot

Karismaattinen ja kokenut sekä ääriolosuhteissa karaistunut Veikka Gustafssonin luennot tuovat täysin uusia näkökulmia yrittämiseen ja onnistumiseen.