Vatsastapuhuja Sari Aalto

Sari Aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat, Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Sari on yksi maailman harvoista ihmisistä, jotka hallitsevat vaikean vatsastapuhumisen taidon

Sari Aalto on erityisen suosittu esiintyjä perhe- ja lastentapahtumissa, markkinoilla, kauppakeskuksissa, risteilyaluksilla, huvipuistoissa, yritystapahtumissa, festivaaleilla sekä kouluissa ja päiväkodeissa.

Sari on esittävän taiteen ammattilainen, ja koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK).

Hän on työskennellyt näyttelijänä mm. yhdessä Suomen arvostetuimmista nukketeattereista, espoolaisessa Teatteri Hevosenkengässä. Vatsastapuhumisen taiteeseen hänet on johdattanut Suomen tunnetuin vatsastapuhuja Ari Lauanne. Mentoreihin lukeutuvat myös Sarin isä, taikuri Simo Aalto, yhdysvaltalainen vatsastapuhujamestari Tom Crowl sekä laulajaserkku Saara Aalto.

Esitykset

Vatsastapuhuja aikuisten syntymäpäiville
Kesto: 25 - 30 min

Pyydä tarjous

Hillittömät räkänaurut on taattu, kun Simpanssi-Anssi ja muut nukkeystävät pääsevät vuorollaan onnittelemaan päivänsankaria. Aikuisten juhlissa tyyli on tietysti omansalainen, kun räävittömässä avustajanumerossa Sari muuttaa yleisöstä valitsemansa avustajan eläväksi vatsastapuhujanukekseen. Mukana tietysti myös perinteisempää vatsastapuhumista edustava nukkehahmo Oskari Olematon.

Vatsastapuhuja lasten synttäreille
Kesto: 25 - 30 min

Pyydä tarjous

Sarin lastensynttäriesitys (4-10 -vuotiaille) on supersuosittu tapa tehdä lapsesi juhlista ikimuistoiset, niin sankarille kuin vieraillekin. Hillittömät räkänaurut on taattu, kun Simpanssi-Anssi ja muut nukkeystävät pääsevät vuorollaan onnittelemaan päivänsankaria.

Koko perheen vatsastapuhujashow tapahtumiin
Kesto: 10 - 50 min

Pyydä tarjous

Suomen suosituin vatsastapuhuja ja TikTok-stara Sari Aalto valloittaa tapahtumassasi hulvattoman räiskyvillä koko perheen esityksillään!

Sari yhdistää raikkaalla tavalla koomista vatsastapuhumista ja musiikkia. Kaiken ikäiset katsojat ihastuvat hulvattomien nukkehahmojen edesottamuksiin: Simpanssi-Anssi, Oskari Olematon ja aidon kokoinen strutsineito Lulu esittävät huulenheiton lisäksi näyttäviä taikatemppuja ja meneviä musiikkinumeroita.

Hulvattomassa avustajanumerossa Sari muuttaa yleisöstä valitsemansa avustajan eläväksi vatsastapuhujannuksekseen. Sarin ohjelmistossa on kolme erilaista 20 minuutin mittaista naurupommia. Sari räätälöi esityksen aina tapahtuman luonteeseen sopivaksi.

Esitysten jälkeen Sari pitää mielellään Meet & Greetejä, jolloin lapset pääsevät tapaamaan somestaran henkilökohtaisesti, ja saavat muistoksi fanikortin tai kaverikuvan.

Mukana kulkee tarvittaessa langaton äänitekniikka, kevyt valolaitteisto ja itseseisova taustaverho.

Vatsastapuhuja yritystilaisuuteen
Kesto: 10 - 40 min

Pyydä tarjous

Onko stand up –koomikot ja taikurit jo nähty? Vatsastapuhuja Sarin kuplivan hauska esitys yllättää, riemastuttaa ja posauttaa yritystapahtumasi tunnelman kattoon.

Sari räätälöi aina esityksensä sopimaan juuri teidän tapahtumanne luonteeseen. Ohjelma yhdistää koomista vatsastapuhumista ja stand upia raikkaalla tavalla: katsojat saavat nauraa äimistyksestä, kun Sari muuttaa yleisöstä valitsemansa avustajan eläväksi vatsastapuhujannukekseen, tai kun lavalle nousee pistämään parastaan klassista vatsastapuhumistyyliä uudistava Oskari Olematon.

Mukana kulkee tarvittaessa langaton äänitekniikka, kevyt valolaitteisto ja itseseisova taustaverho. Esitysten kesto: 10-40 min tarpeen mukaan.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tarjota pari neliömetriä vapaata lattiatilaa, ja esitys voi alkaa!

Näytteet

Kokoonpano

Sari Aalto ja lukuisat eri hamot

Erityismaininnat

Sari Aalto tuli tunnetuksi Talent Suomi tv-ohjelmassa vuonna 2017, jonka jälkeen hän on noussut lasten ja nuorten tuntemaksi somesensaatioksi: Sarilla on yhteensä yli MILJOONA seuraajaa YouTube ja TikTok -videoyhteisöissä. Sarin huumorivideoita on katsottu yhteensä yli 50 miljoonaa kertaa ympäri maailman!

Lisätiedot

Mukana kulkee tarvittaessa langaton äänitekniikka, kevyt valolaitteisto ja itseseisova taustaverho