Tanssiryhmä Usva Productions

Usva Productions on yhdeksän nuoren naisen tanssiryhmä, joka tuo raikkaalla tavalla yhteen perinteiset tanssityylit ja viihdekulttuurin uusimmat trendit.

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Usvan tanssijat ovat sekä show- että katutanssilajien kokeneita ammattilaisia!

Olet saattanut nähdä esiintymässä suomalaisten artistien, kuten Evelinan, Saara Aallon tai Isac Elliotin taustalla, TV-tuotannoissa mukaan lukien SuomiLove, Tähdet, tähdet ja the Voice of Finland sekä erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksien viihdenumeroissa. Jokaisella tanssijalla on oma, persoonallinen tanssitausta sekä -tyyli ja ryhmässä nämä yhdistyvät säväyttäväksi kokonaisuudeksi.

​Usvan showtiimin tavoite on tuottaa lumoavia viihdekokonaisuuksia, jotka sopivat juuri sinun tapahtumaasi tai esimerkiksi tuotelanseeraukseen. Erityistä ryhmälle on jokaisen tanssijan persoonallinen urapolku, joka tuo samalla ryhmään vahvaa osaamista viihdetuotannon alalla. Usva Productions koostuu osaajista kulttuurituottajista asianajajiin ja kuvataiteilijoista tieteilijöihin. Tämä takaa ryhmän vahvan tanssiosaamisen lisäksi täsmällisen otteen sekä lavalla että sen ulkopuolella.

Esitykset

Boogie wonderland
Kesto: 15 min

Pyydä tarjous

Sukella glitterintäyteiseen ja funkin tahdittamaan 70-luvun tunnelmaan! Tämä show tarjoaa tyylikkään juhlatunnelman perinteisillä 70-luvun hiteillä ja liikkeillä, nykypäivän juhliin sommiteltuna. Show voidaan yhdistää hauskaan tanssinopetukseen, jossa esiintyjämme järjestävät ohjatun tanssituksen tapahtumavieraille.

Esityksen hinta määräytyy tanssijamäärän (3-9 henkeä) sekä keston mukaan.

Maailman ympäri
Kesto: 15 min

Pyydä tarjous

Astu mukaan lennolle ja lähde matkalle maailman kuuluisimpiin kohteisiin. Koe disco Berliinin yöelämässä ja ihastu sambaan Rio de Janeirossa. Takaamme, että tämä show saa tanssijalkasi vipattamaan! Shown pituutta ja tanssijoiden määrää voidaan aina mukauttaa tapahtumaasi sopivaksi.

Esityksen hinta määräytyy tanssijamäärän (3-9 henkeä) sekä keston mukaan.

Brändi- ja tuotelanseeraus
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Etsitkö uutta ja jännittävää tapaa markkinoida tuotettasi tai brändiäsi? Usva Productions takaa tapahtumaasi viihdyttävän showkokonaisuuden, joka ei jätä ketään kylmäksi.
Ota yhteyttä, niin räätälöimme kokonaisuuden, joka sopii tapahtumaasi!

Esityksen hinta määräytyy tanssijamäärän (3-9 henkeä) sekä keston mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Pauliina
Melisa
Madeleine
Erika
Salla
Marissa
Netta
Sanni
Laura

Erityismaininnat

Usvan tanssijoita on nähty esiintymässä suomalaisten artistien, kuten Evelinan, Saara Aallon tai Isac Elliotin taustalla sekä TV-tuotannoissa kuten SuomiLove, Tähdet, tähdet ja the Voice of Finland.

Lisätiedot

Mikäli Usvan valmiit showkokonaisuudet eivät sovi tilaisuuteesi tai sinulla on oma visio, jonka haluaisit toteuttaa, ota yhteyttä niin suunnittelemme tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden.