Ukuleilat

Ukuleilat on yhtye, joka syntyi rakkaudesta ukuleleihin ja ikivihreisiin kappaleisiin.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Anna lahjaksi hersyvä hyvän mielen elämys!

Neljän näyttelijä-muusikon kvartetti on koostanut noin tunnin mittaisen helmeilevän kokonaisuuden covereista!

Meeri Toivonen
on jo melkein kolmekymppinen näyttelijä ja noita. Ukulele soittimena on Meerin suuri rakkaus, jota hän on soittanut vuodesta 2015 lähtien ja keikkaillut mm. Merjan kanssa Seniorisoppa konserteissa. Viimeisin rooli lavalla oli Friends! musikaaliparodian Rachel. Vapaalla Meeri syö vegaanisia pullia ja postailee someen tarot-videoita.

Veera Railio
on suurinpiirtein vähän yli 45-vuotias musiikin monitoimihenkilö. Muodollinen musiikinopettajan pätevyys löytyy, mutta musiikkiteatteri ja into tehdä genrevapaasti erityisesti yhtyemusiikkia; yhdistää stemmalaulua ja soittoa vei mennessään jo lukioaikoina. Veeran vahvimmat instrumentit ovat viulu, laulu ja koskettimet, mutta Ukuleilat-yhtyeen myötä on ihastus tähän nelikieliseen iloluontoiseen soittimeen syventynyt.

Merja Larivaara
on toiminut teatterin moniottelijana 40 vuoden ajan, joka on nyt harmonikan lisäksi ottanut syliinsä ukulelen! Merja päätti jo 10 vuotiaana, että teatteri on se mitä haluaa tehdä ja näin 50 vuotta myöhemmin vielä yksi Merjan unelmista toteutui — nimittäin Ukuleilat! Kvartetin ytimeen kuuluu rennosti ja rakkaudella musisoiminen, jossa perillepääsy ei ole tärkein vaan se itse matkanteko!

Sonja Pajunoja
on on innostuva ja energinen näyttelijä ja muusikko, joka rakastaa uppoutua uusiin projekteihin! Ukuleleilu hurmasi hänet heti ja musisoiminen porukalla saa aina hymyn huulille. Sonja on työskennellyt näyttelijänä laajasti Suomen teatterikentällä niin draaman, komedian kuin musikaalien parissa. Laulajana hän keikkailee yksin kitaransa kanssa sekä Bilebändi Soulmostin solistina.

Esitykset

Ukuleilat
Kesto: 60 min

Pyydä tarjous

Ukuleilat eli Veera Railio, Merja Larivaara, Sonja Pajunoja ja Meeri Toivonen tuovat juhlaasi keinahtelevaa svengiä.

Esityksen settilista mukautuu aina tilaajan toiveisiin ja tilan tarpeisiin.

Tunnelma liikkuu Havaijilta Härmään — kuten mekin.