TuuriUli

TuuriUli on Pop, rap, funk ja reggae genrejä sekoitteleva laulaja ja räppäri.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

TuuriUli on reilut 20 vuotta esiintynyt laulaja ja räppäri

TuuriUlin kappaleissa pureudutaan vahvasti rakkautta, surua ja iloa käsitteleviin aiheisiin. Sekaan mahtuu myös mustan huumorin sävyttämiä tarinallisia kappaleita.

Diskografiasta löytyvät, erityisesti uusimmat kappaleet, ovat yltäneet useille Spotifyn kuratoimille soittolistoille sekä muutamille radiokanaville. Yhteistyötä ajansaatossa on kertynyt usean pitkän linjan artistin kanssa, kuten Mansesteri, Juno, Kekkonen ja Jyrise sekä monien muiden. Erityisesti viimeisen kolmen vuoden aikana kappaleita on syntynyt kiivaaseen tahtiin ja keikkojakin on kertynyt mukavasti vuositasolla, eikä vauhtia olla hidastamassa.

Esitykset

TuuriUli
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

TuuriUli soolo
Dj:n / vokalisti-dj:n kanssa, sopii hyvin pienempiin juhliin

TuuriUli klubisetti
Toinen vokalisti, dj ja optiona instrumentti

TuuriUli soolo + äänentoisto
2 x 15″ bassokaiutin (tarvittaessa myös erillinen sub-woofer, jos iso tila kyseessä + mikseri efekteineen, mikrofonit, jalustat jne.

TuuriUli klubisetti + äänentoisto
2 x 15″ bassokaiutin (tarvittaessa myös erillinen sub-woofer, jos iso tila kyseessä + mikseri efekteineen, mikrofonit, jalustat jne.

Täyttäessäsi tarjouspyyntölomaketta kerro samalla muutamalla sanalla tilaisuudesta sekä minkälaisesta kokoonpanosta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Näytteet

Kokoonpano

Oliver Roos