Tuija Piepponen

Olen näyttelijä sekä taiteilija Tuija Piepponen

Viihdelajit:

Juontajat, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Näyttämöllä olen ollut 4-vuotiaasta lähtien

Olen näytellyt teatterissa, elokuvissa, televisiossa, radiossa ja viihdyttänyt ihmisiä lukemattomissa juhla- ja viihdetapahtumissa juontaen, laulaen, stepaten ja hulvattomuuksia esittäen.

Näyttelijä

Teatterikoulun jälkeen olen näytellyt Lappeenrannan kaupunginteatterissa 2 vuotta ja Kuopion Kaupunginteatterissa 21 vuotta. Olen vieraillut Turun ja Rauman kaupunginteattereissa, Pyynikin, Samppalinnan ja Vartiovuoren kesäteattereissa, Nukketeatteri Sytkyjen kiertueilla Suomessa sekä Isossa-Britanniassa. Thrillerikomedia Ne munat, ne munat olivat mummuni viimeiset sanat Anna-Leena Mäki-Penttilän kanssa kiertuenäytelmä omatuotantona.

Radiokuunnelmia ja -hupailuja sekä radiomainontaa.Samoin näytellyt lukuisissa erilaisissa TV-mainoksissa, mainostanut maalia, viiliä, K-kauppaa, lehtiä, olutta ja 10 vuotta Mustan Pörssin kodinelektroniikkaa.Yritysvideoita asiakaspalvelusta.Esiintynyt viihdetaiteilijana ympäri Suomen halkopinon päältä Hartwall Areenalle

Kouluttaja

Opettanut ilmaisutaitoa erilaisissa oppilaitoksissa. Kuopion Tanssistudio Oy:n perustajaosakas. Opettanut jazz- ja steppitanssia Lauri Vesannon balettikoulussa ja Tanssistudiolla.

Olen ohjannut useille amatööriryhmille näytelmiä. Perustanut yrityksen, Isoacca Tuotanto Oy:n vuonna 1998, jonka puitteissa olen esittänyt ”Ihmisen sanaton viestintä” -koostetta ympäri Suomen ja sen pohjalta antanut ilmaisu- ja esiintymistaidon koulutusta eri alojen työntekjöille.

Esitykset

Juontaja tai seremoniamestari
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

”Olen viihdyttänyt ihmisiä lukemattomissa juhla- ja viihdetapahtumissa juontaen, laulaen, stepaten ja hulvattomuuksia esittäen.”

– Juonnot suunnittelen aina etukäteen tilaisuutenne luonne huomioon ottaen
– Kesto sopimuksen mukaan

Esiintymiskoulutus
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

”Koko kansan tuntema näyttelijä teatterista ja telkkarista. Koko Suomen moneen kertaan kolunnut kouluttaja mm. sanattomasta viestinnästä – usein komedian keinoin. Siinä määrin opetushenkinen, että sai eritrealaississit irrottamaan otteensa konepistooleistaan siksi hetkeksi, että ehti opettaa pojille steppaamisen alkeet.”

– Koulutuksen tavoitteena on selkeä, uskottava ja luonteva olemus vuorovaikutustilanteissa

– Koulutusta voidaan järjestää erikokoisille ryhmille ja sen vaihtoehtoiset teemat ovat:
-> Esiintyminen ja ilmaisutaito
-> Asiakaspalvelu, eli asiakkaan kohtaaminen

– Kolutuksen kesto ja sisältö sopimuksen mukaan

Kokoonpano

Tuija Piepponen

Erityismaininnat

Useita TV-sarjoja, mm.
– Kuolema Savolaiseen tapaan  (MTV)
– Korpimotelli (TV 2)
– Eskimoiden elämästä (TV 1)
– Sydän toivoa täynnä (MTV 3)
– Peräkamarin pojat (TV2)

TV elokuvia, mm.
– Liftimatka jonnekin (TV-teatteri)
– Barsokevits (TV2)
– Valmistumisen aika (MTV)
– Sohvi Halonen (TV 2)
– Elli (TV 2)

Lisätiedot

Muu toiminta

Olen maalannut öljyväreillä satoja tauluja. Pitänyt useita näyttelyitä mm. teattereiden auloissa, kahviloissa, gallerioissa, pankeissa jne. Kirjoittanut kolumneja ja pakinoita kaupunkilehtiin ja säännöllisesti edelleenkin Kuopion Energian Sähköviesti-lehteen.