Trubaduuri Pekka

Monipuolinen, energinen ja mukaansa tempaava trubashow!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Satojen keikkojen kokemuksella – trubaduuri Pekka

Vuosien ja satojen keikkojen kokemus ovat koulineet järvenpääläisestä Pekasta karismaattisen ja erittäin kysytyn viihdyttäjän.

Pekan keikalla kuulet omaan tyyliin sovitettuja versioita menneiden vuosikymmenien ikivihreistä klassikoista tämän päivän radiohitteihin asti. Pekan ehdottomat vahvuudet ovat tinkimätön viihdyttämisen halu, vuorovaikutustaidot, energinen meininki sekä biisien tyylikkäät sovitukset.

Pitkä ja värikäs ura muusikkona on vienyt Pekkaa viihdyttäjäksi lukemattomiin tilaisuuksiin. Mikään keikka ei ole Pekalle liian pieni, vaan hänet kannattaa tilata keikalle sinne, minne vain yksi mies kitaroineen mahtuu.

Hän on esiintynyt trubaduurina työkseen  yli 10 vuotta esiintyen ruotsin laivoilla, terasseilla, yritysjuhlissa, pikkujouluissa, häissä ja muissa yksityisjuhlissa ympäri suomen.

Esitykset

Trubaduuri & livejukeboxi
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Monipuolinen, energinen ja mukaansa tempaava trubashow sisältää kaikille tuttuja hittejä sekä evergreen- klassikoita yleisön toiveet lennosta huomioiden.

Livejukeboksi antaa yleisölle mukavan ja mielenkiintoisen tavan vaikuttaa esiintymisen kulkuun. Idea on helppo; toimitan biisilistat pöytiin, josta saa esittää biisitoiveita suoraan livetilanteessa. Tällä tekniikalla on lähes mahdotonta soittaa vääriä biisejä.

Näytteet

Kokoonpano

Mies ja kitara

Mahdollista tilata myös duo-kokoonpanona

Erityismaininnat

Satoja keikkoja maalla ja merellä

Suomen monipuolisin ja viihdyttävin trubashow.

Lisätiedot

Otan myös vastaan yleisön toiveita lennosta livejukeboksityyliin ja esitettävä ohjelmisto räätälöidään aina tilaisuuteen sopivaksi.