Trubaduuri & pianisti H-P Siikasaari

Trubaduuri H-P Siikasaari on tyylikäs laulaja, pianisti sekä kitaristi

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

H-P on kolmannen polven muusikko Siikasaaren jazz-suvusta

Hän on jo yli 10 vuoden ajan keikkaillut ammatikseen joten keikkakokemusta on kertynyt jo yli tuhannen keikan verran tilaisuuksien vaihdellessa intiimeistä kotibileistä korkean profiilin yritysjuhliin.

H-P tekee soolokeikkoja sekä kitaran että pianon säestyksellä – huuliharppu kulkee myös mukana, erityisesti kitarakeikoilla. Ohjelmisto on laaja ja monipuolinen ja kattaa kaikki kevyen musiikin genret jazzista poppiin – H-P osaa lukea tilannetta hyvin ja löytää varmasti juuri oikeat kappaleet tilanteeseen kuin tilanteeseen! Pianon kanssa onnistuu myös instrumentaalinen taustamusiikki.

H-P on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi monissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) sekä työskennellyt monipuolisesti musiikkialalla studio­muusikkona ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille (sävellyksiä mm. Robin, Pyhimys, Suvi Teräsniska ja studiomuusikkona mm. Evelina, Pauli Hanhiniemi, Vain Elämää-sarja).

Trubaduurikeikoilla soi nykyään pianon ja laulun lisäksi myös kitara! Eli vaihtoehtoina ovat mies ja kitara, ”piano man”, tai vaikka vähän molempia -vaihtelu virkistää!

Esitykset

Mies ja kitara
Kesto: 1-3 x 45 min

Pyydä tarjous

Monipuolista tilaisuuden luonteeseen sopivaa musiikkia eri vuosikymmeniltä.

Kitaralla säestämäni ohjelma muodostuu pääosin 60-80-lukujen pop/rock-klassikoista (esim. CCR, The Beatles, Neil Young, J. Karjalainen)

Pianoman
Kesto: 1-3 x 45 min

Pyydä tarjous

Laaja ohjelmisto kattaa useita eri genrejä jazzista poppiin!

H-P:lla on rento ote, hän osaa lukea tilannetta hyvin ja löytää varmasti juuri oikeat kappaleet tilanteeseen kuin tilanteeseen! Pianon kanssa onnistuu myös instrumentaalinen jazzahtava taustamusiikki.

Näytteet

Kokoonpano

H-P Siikasaari

Erityismaininnat

HP Siikasaari toimii biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille

Lisätiedot

Monipuolisen biisilistan löydät kohdasta liitteet!