Trio Kilpeläinen, Lehtinen & Lipasti

Trio Kilpeläinen, Lehtinen & Lipasti hurmaa elegantilla ja persoonallisella musiikilla.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tyylikkyyttä ja tunnelmaa vahvalla ammattitaidolla yritystilaisuuksiin sekä juhliin

Kokoonpanossa soittavat viulisti, kamari- ja orkesterimuusikko Pauliina Lehtinen ja pianisti Sakari Lipasti (MuM), joka on valmistunut Sibelius-Akatemiasta. Pauliina Lehtinen on soittanut mm. Tampere Filharmoniassa, Suomen Kansallisoopperassa sekä Turun filharmonisessa orkesterissa. Sakari Lipasti on toiminut pitkään konserttipianistina ja osallistunut menestyksekkäästi useisiin kotimaisiin ja ulkomaisiin pianokilpailuihin.

Trion solisti, laulaja-lauluntekijä Pamela Kilpeläinen tunnetaan laajan repertuaarin omaavana sielukkaanan laulajana.

Trion ohjelmisto on monipuolinen, sisältäen mm. tunnelmallista jazzia, poppia, bossa novaa, chansoneja, elokuvamusiikkia sekä koti- ja ulkomaisia ikivihreitä. Duo Lehtinen & Lipasti luo tilaisuuteen tarvittaessa arvokasta tunnelmaa esittäen klassista musiikkia instrumentaalina.

Esitykset

Tunnelmallista musiikkia juhliin
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Esitettävä ohjelmisto on monipuolinen, sisältäen mm. tunnelmallista jazzia, poppia, bossa novaa, chansoneja, elokuvamusiikkia sekä koti- ja ulkomaisia ikivihreitä.

Näytteet

Kokoonpano

Pamela Kilpeläinen (voc)

Pauliina Lehtinen (viulu)

Sakari Lipasti (piano)

Erityismaininnat

Kokoonpanoa on mahdollista saada myös duona, jolloin Duo Lehtinen & Lipasti luo tilaisuuteen tarvittaessa arvokasta tunnelmaa esittäen klassista musiikkia instrumentaalina.

Lisätiedot

Yhtyeen mukana kulkee kevyt äänentoisto