Top 40 Lounge

Top 40 Lounge esittää Chill Out -versioita tunnetuista hiteistä.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Top40 Lounge – tyylikästä viihdettä persoonallisella ja tuoreella otteella.

Rauhallisimmat versiot sopivat esimerkiksi ruokailun taustalle, keskitempoiset vapaaseen seurusteluun ja nopeampaakin löytyy jos kuulijat innostuvat tanssimaan. Top 40 Lounge -duo sopii monenlaisiin tilaisuuksiin ja osaa myös mukautua muuttuviin tilanteisiin esiintymisen aikana.

Katso esitettävät kappaleet kohdasta liitteet.

”Musiikilla voi luoda iloisen ja kiireettömän tunnelman,
jossa aika tuntuu merkitykselliseltä
ja kohtaamisista jää vahva positiivinen jälki.”
– Top 40 Lounge

Esitykset

Chill out -musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Top 40 Lounge esittää Chill Out -versioita tunnetuista hiteistä. Duon esitys on tyylikästä viihdettä persoonallisella ja tuoreella otteella.

Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen pääset helposti eteenpäin. Kerro samalla muutamalla sanalla tilaisuudesta ja toiveistasi. Voit myös lähettää tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@starpoint.fi tai soittaa numeroon 024 809 2220.

Näytteet

Kokoonpano

Riina Ammesmäki: laulu (mm. The Voice of Finland 2015)

Jukka Heikkinen: piano (mm. Jenni Vartiainen, Sami Saari)

Erityismaininnat

”Esiintymisenne loi juhlaväelle ja henkilökunnalle rauhallisen fiiliksen, jolloin tarjoilu buffapöydästä sujui ilman kiirehtimistä ja kaikilla oli mukavampaa”
– Catering-työntekijä 18.8.2018

”Aivan mielettömän upea duo! Riinan ja Jukan esiintyminen teki vihkimistilaisuudestamme ja hääjuhlastamme täydellisen! Tämä bändi on enemmän kuin hintansa väärti! Suosittelen!!!”
– Keikan tilaaja 4.8.2018

”Duo loi ihanaa tunnelmaa kesäiseen hääjuhlaan. Riinalla on aivan loistava ääni ja bändillä on hienoja tulkintoja tunnetuista hittibiiseistä.”
– Keikan tilaaja 20.5.2017

”Annan täydet pisteet Top 40 Lounge -duolle. Ammattitaitoinen ja todella taitava duo. Saa sovitettua esityksen erinomaisesti yleisöä ja tilaisuutta vastaavaksi. Kaikille jäi hyvä fiilis, biisit hienosti sovitettu ja laulajalla erittäin kaunis ääni.”
– Keikan tilaaja 20.9.2014

Lisätiedot

Duo tuo tarvittaessa mukanaan laadukkaan äänentoiston