Tommi Tuominen

Tommi Tuominen muistetaan YLE TV2:n Naurun tasapaino –ohjelman finaalista.

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tommi Tuominen on Orimattilasta kotoisin oleva Stand Up –koomikko

Keikkalavojen lisäksi Tommiin on saattanut törmätä esimerkiksi TV2:n Naurun tasapaino -ohjelmassa tai Noin viikon uutisissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut esimerkiksi Joonas Nordman Show’ta, Villiä korttia ja Ismo Leikolan ”Ismo”-sarjaa

Tommin Stand Up on hyväntuulista, ilmeikästä ja äärimmäisen hauskaa. Esityksiä maustaa monesti imitaatiot ja improilu yleisön kanssa, sekä välillä myös oivaltavat huomiot yhteiskunnasta.

Tommi on esiintynyt kaikilla Suomen suurimmilla Stand Up –festareilla, hänet valittiin vuoden Stand Up –tulokkaaksi vuonna 2008 ja pari vuotta myöhemmin hän voitti Hämeenlinnan Tomaatteja, tomaatteja -festivaalien Kong Shown. Vuosien kuluessa myös monet tunnetut yhtiöt, kuten Nokia, Microsoft ja Yle ovat luottaneet Tommin palveluksiin.

Esitykset

Stand up -komiikkaa
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Tommi Tuomisen esiintyminen on hyväntuulista, ilmeikästä ja se sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tämän miehen keikoilla välillä improvisoidaan, välillä imitoidaan, mutta aina on takuulla hauskaa.  Jos haluat juhliisi takuuvarman viihdyttäjän, tilaa Tommi!

Juontaja Tommi Tuominen
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Monipuolisena esiintyjänä Tommi on myös tehnyt paljon juontajan töitä.  Tilaisuutenne juonnot ja sisältö suunnitellaan etukäteen samalla kun sovitaan kestosta.

Kokoonpano

Vain yksi koomikko riittää takaamaan hauskan illan!

Erityismaininnat

Vuoden Stand Up –tulokas 2008

Tomaatteja, tomaatteja Kong Shown voitto 2013

Radio Aallon vuoden koomikko 2012

TV2: Naurun tasapaino –ohjelman toinen sija 2014

Lisätiedot

Tommi Tuomisen hullunhauska Stand Up Show sisältää ilmeikkyyttä, imitointia, fyysistä komiikkaa ja improvisointia yleisön kanssa

Tämä monipuolinen esiintyjä sopii klubien lisäksi myös hienompiin tilaisuuksiin

Tommin voit tilata myös juontajaksi tilaisuuteesi