Tom Lindholm

Tom Lindholmin itse kehittelemän hulvaton luennoitsijahahmo Pekka Tuttava eli Herra Fläppi viihdyttää sekä yritystilaisuuksissa että teattereissa.

Viihdelajit:

Komiikka, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Pekka Tuttava eli Herra Fläppi saapuu Toijalan Näennäisyyden Instituutista

Herra Fläppi on kerännyt mainetta jo lukemattomilla esiintymisillään.  Tampereen Teatteripäivien avajaisissa Tomin esitys kirvoitti Aamulehden arvostelijan seuraavanlaiseen tekstiin: ”Mutta potin korjasi kotiin ja Tampereelle tri Pekka Tuttava, joka kertoi kuinka Teatterikesän ohjelmisto oikeastaan olisi pitänyt koota. Tuttavaa esittäneen Lindholmin lintutieteellinen tapa havainnollistaa näytelmien nimiä päätyi fläppitaululle vetäistyyn suoraan viivaan.”

Näyttelijä Tom Lindholm tunnetaan TV2:n sarjoista Kyllä isä osaa sekä viime vuosien huippusuosituista Maalaiskomedioista, joissa Tomin roolina on ollut juoppo kanttori Piiparinen.

Lisäksi Lindholm on jo vuosia näytellyt Biblia-ilottelussa yhdessä Mikko Kivisen ja Esko Roineen kanssa. Tom oli kiinnitettynä Tampereen Teatterissa näyttelijänä, jolloin näytteli mm. Musta Rakkaus -ryhmän tuotannoissa ja on sittemmin vieraillut Tampereen Teatterissa useasti mm. näytelmissä Hullu kuningas ja Varasto sekä tällä hetkellä näytelmässä Sotahevonen. Tampereen lisäksi hän on näytellyt mm. Vaasan ja Turun kaupunginteattereissa ja Pyynikin kesäteatterissa.

Esitykset

Herra Fläppi
Kesto: 25-30 min

Pyydä tarjous

Riemastuttava Herra Fläppi luo vapautuneen ja erinomaisen tunnelman mm. seminaari-, koulutus- ja tykypäivien, tai muiden yritys-/asiakastilaisuuksien luennoitsijavieraana.

Esitykset suunnitellaan aina tilaisuuden tarpeen mukaisiksi.

Kokoonpano

Herra Tuttava

Erityismaininnat

Merkittävät roolit

Ilmari Piiparinen: Maalaiskomedia

Isä: Kyllä isä osaa

Lauri Lutavuori: Vuonna 85

Lisätiedot

Herra Fläppi-esitys sopii asiakas-, koulutus- ja juhlatilaisuuksiin, seminaareihin, tykypäiville, kick off-tilaisuuksiin, eläkeläksiäisiin, syntymäpäiville, häihin ja kyläjuhliin:

Esityksessä tarvitaan paperillinen fläppitaulu ja musta paksu tussi