Taikuri Timo Tiikkainen

Taikuri Timo Tiikkainen on taikojen monipuolinen ja karismaattinen ammattilainen!

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taikojen ammattilaisena jo yli 20 vuotta

Timon huippuunsa hiottu sorminäppäryys ja miellyttävä persoonallinen sekä karismaattinen esiintymistaito vangitsevat katsojien mielenkiinnon heti alusta alkaen. Taikuri Timo Tiikkaisen monipuolinen taikaohjelma koostuu alan parhaista tempuista ja Timo räätälöi sopivat ohjelmat niin aikuisten-, kuin lastenjuhliin koko perheen juhlista puhumattakaan. Mukaansa tempaavat ohjelmanumerot takaavat tilaisuutenne onnistumisen.

” Olen käyttänyt taikuri Timo Tiikkaisen stand-up ja close-up taikuriohjelmia monissa yritystilaisuuksissa ja täytyy sanoa, että ammattitaitoisempaa ja viihdyttävämpää ohjelmaa ei löydy.” – Bravo Plaza, Arto Brusin.

”Esityksestäsi tuli todella paljon kehuja ja setti sopi erinomaisesti 50-vuotis juhliin, myös lapset pitivät valtavasti. Olen kehunut sinut maasta taivaaseen täällä töissäkin. Kiitos vielä tuhannesti, olit aivan loistava.” – Satu Kainisto, Kangasalan Osuuspankki.

” Teit illastamme ikimuistoisen minulle ja vieraille tohtorin väitöstilaisuuden iltajuhlassa karonkassa. Olet todellinen osaaja omalla alallasi.” – Nina Hämäläinen, Jyväskylä.

Esitykset

Stand up -taika
Kesto: 10-40 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Näyttämöllä tapahtuva stand up -taikashow vangitsee katsojien mielenkiinnon heti esityksen alussa.

Käsittämättömät taiat ja tilanteeseen sopiva huumori vapauttavat tunnelman ja saavat naurun raikumaan niin hienostuneissa kuin rennommissa tilaisuuksissa. Stand up -taikaesityksen aikana joku onnekas yleisön jäsen pääsee myös todistamaan taikakykyjään lavalla taikuri Timo Tiikkaisen avustajana. Stand up -taikaesityksessä käytetään isoja esineitä, jotka näkyvät sadoille ihmisille, toki ne toimivat myös pienimuotoisemmissa tilaisuuksissa.

Close up -taika
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Close up -taikaesityksessä on taikaa, joka tapahtuu lähellä yleisöä. Taikuri Timo Tiikkainen kiertää juhlavieraiden ja yleisön joukossa esimerkiksi ravintoloiden pöydissä, kauppakeskusten ihmisvilinässä tai cocktail-tilaisuudessa. Esitys sisältää taikatemppuja, jotka ällistyttävät ja ihmetyttävät yleisöstä riippumatta.

Close up -temput eli lähitaiat tapahtuvat muutamalle ihmiselle kerrallaan, jolloin intensiivinen taikuus hurmaa osallistujan aivan lähietäisyydellä. Temput tapahtuvat pienillä esineillä, kuten seteleillä, pelikorteilla, naruilla, nenäliinalla, mehupilleillä jne. Osa taioista tapahtuu jopa katsojien omissa käsissä.

Stand-up ja close-up ohjelmat voidaan myös yhdistää, jolloin taiat tapahtuvat sekä estraadilla, että lähietäisyydellä.

Lasten taikurikoulu
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Taikurikoulussa oppilaat oppivat taikatemppuja joka kodista löytyvillä tarvikkeilla ja tarvittaessa saavat muutaman taikurivälineen muistoksi opetuksesta. Opetus voidaan toteuttaa koko päivän kestävänä kurssina tai vain yhden taikatempun oppimisena.

Taikatemppujen teko kehittää luovaa ajattelu- ja keskittymiskykyä, ilmaisutekniikkaa ja esiintymistaitoa, käden ja silmän välistä koordinaatiota, opettaa tuntemaan psykologiaa jne. Taikurikoulu voidaan toteuttaa myös etäopetuksena verkkoalustan  kautta.

Näytteet

Kokoonpano

Timo Tiikkainen

Erityismaininnat

Olet voinut nähdä minut esiintyvän mm.

* televisiossa
* messuilla
* firmojen tilaisuuksissa
* markkinointitapahtumissa
* ravintoloissa
* häissä
* aikuisten syntymäpäiväjuhlilla

Lisätiedot

Yli 20 vuoden kokemus taikojen ammattilaisena on tuonut vankan rutiinin ja takaa sen, että ohjelmaa löytyy laidasta laitaan, tarvittaessa jopa yli laidankin.