Taikuri Ristiharju

Taikuri Juha-Matti Ristiharju on yksi Suomen johtavista taikureista

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taikuri Ristiharju esiintyy 30 vuoden ja yli tuhannen keikan kokemuksella!

Hän tarjoaa tilaisuuteenne korkeatasoista taikaviihdettä, joka takaa että tilaisuudestanne tulee mahdollisimman onnistunut kokemus teille ja vieraillenne. Hän on esiintynyt yrityksille kuten Nokia, Telia, YLE, VR, Kesko, OP-Pohjola, mutta myös lukemattomille tavallisille ihmisille Ivalosta Helsinkiin ja Joensuusta Vaasaan.

Taikuri Ristiharju tarjoaa tilaisuuteenne korkeatasoista taikaviihdettä, joka takaa, että tilaisuudestanne tulee mahdollisimman onnistunut kokemus teille ja vieraillenne.

Esitykset

Stand up -taikashow
Kesto: 40 min

Pyydä tarjous

Stand-up taikashow on koko yleisölle kerralla esitettävä nopeatempoinen, mukaansa tempaiseva ja vuorovaikutteinen esitys, joka yhdistelee ainutlaatuisella tavalla uskomatonta taikuutta, nauruhermoja kutkuttavaa komiikkaa sekä musiikkia! Oikeasti uskomatonta taikuutta, puhdasta komiikkaa, ja vauhdikasta menoa, joka täyttää tilan naurulla ja ihmetyksellä! Esitys nostattaa tilaisuuden tunnelman kattoon!

Stand-up taikuutta voidaan esittää pienille tai suurille, jopa satoja ihmisiä käsittäville yleisöille. Ohjelma soveltuu erinomaisesti erilaisiin yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksiin, harjannostajaisiin, koulutuspäivien kevennykseksi sekä pikkujouluihin. Stand-up taikuus on erityisen suosittua myös yksityisillä merkkipäivillä, kuten häissä tai vuosipäivillä.

Tilaisuuden koosta riippuen esitys ei välttämättä tarvitse erillistä näyttämöä, vaan erillinen noin 2m x 3m kokoinen alue, jolle on mahdollisimman hyvä näkyvyys, riittää. Alle 150 hengen tilaisuuksia varten taikuri hoitaa äänentoiston. Esityksen kesto muokattavissa. Yleisin pituus 35-40min.

Lähitaikuus
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Taikuri toimii erinomaisena jäänmurtajana ja keskustelun herättäjänä samalla vapauttaen tilaisuuden tunnelmaa. Taikuri liikkuu vieraiden joukossa, mahdollisen muun ohjelman lomassa, tarjoten vieraille lyhyitä vuorovaikutteisia ja henkilökohtaisia taikuuden kokemuksia. Hämmästys ja naurun purskahdukset täyttävät tilan taikuuden tapahtuessa ihan vieraiden silmien alla ja jopa heidän omissa käsissä!

Lähitaikuus soveltuu erinomaisesti tilaisuuksiin, joissa ennalta toisilleen tuntemattomat vieraat halutaan saada verkostoitumaan tai vieraiden välinen jää murettua; cocktail-tilaisuudet, asiakastilaisuuden, yritysten vuosijuhlat. Tämän lisäksi lähitaikuus toimii erinomaisesti myös yksityisjuhlissa, kuten häissä tai merkkipäivillä, kaikille yhteisen ohjelman lomassa.

Lähitaikuus sopii erinomaisesti myös messuille ja tuotelanseerauksiin, joissa uutta tuotettanne tai palveluanne voidaan esitellä asiakkaillenne mieleenpainuvasti taikuuden keinoin.

Lähitaikuus show
Kesto: 50-60 min

Pyydä tarjous

Ainutlaatuinen kokonaisuus Suomessa!

Uskallatteko liittyä seuraan? Miltä tuntuisi istua maailmanluokan taikurin seurassa ja nähdä kaikki kosketusetäisyydeltä! Taikuri tarjoaa vieraillenne uskomattoman kokemuksen, joka koettelee osallistujien käsityksiä todellisuudesta. Esityksen nähneet pääsevät todistamaan jotain täysin mahdotonta – ja nauttivat joka hetkestä. Taikuri Ristiharju on kasannut yhteen esitykseen taikuuden tuhansien vuosien ajalta vain vahvimmat ja mahdottomimmat taikuuden mysteerit. Esityksen kesto noin 50-60 min. Soveltuu erinomaisesti pienemmille ryhmille. Maksimissaan noin 25 henkeä.

Yhdistelmät
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Paras lopputulos saadaan yhdistämällä lähitaikuus ja stand-up taikashow. Esimerkiksi illan aloittaa ruokailun jälkeen kaikille yhteinen stand-up taikashow. Tämän jälkeen taikuri siirtyy viihdyttämään yleisöä lähelle, mahdollisen muun ohjelman, kuten orkesterin ohessa, tehden lähitaikuutta ja samalla varmistaen vieraiden viihtyminen koko tilaisuutenne ajan.

Kokoonpano

Taikuri Juha-Matti Ristiharju

Erityismaininnat

Kaksinkertainen Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuiden mitalisti

Viisinkertainen Suomen Mestaruusmitalisti

Yli 2000 keikan kokemus

Lisätiedot

Suomen pohjoisin ammattitaikuri Juha-Matti Ristiharju esiintyy koko Suomen alueella

Kansainvälisille ryhmille esitykset myös englanniksi

Lisää kuvia