Tommi Viikinkoski

Tommi Viikinkoski on mentalisti, kouluttaja ja median moniosaaja

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Esiintymiset taikurina ja mentalistina ovat vieneet häntä ympäri Suomea

Tommi on myös osa Huijarit-ryhmää, jonka videot Nelonen Median netissä herättivät kummastusta syksyllä 2015. Videoissa ryhmä mm. maksoi ostoksiaan paperilla ja huijasi itselleen ilmaisia vaatteita sekä hotellihuoneen.

Taikuri & mentalisti Tommi Viikinkoski kuuluu kansainväliseen Psychic Entertainers Association Inc-järjestöön. P.E.A. toimii ehdottomana ammattimentalistien, hypnotistien ja muiden psyykikkoviihdyttäjien kattojärjestönä maailmassa. Vuonna 1978 perustettuun kansainväliseen järjestöön kuuluu noin 250 jäsentä ympäri maailman. Tommi on järjestön kolmas suomalaisjäsen kautta aikain, aiemmin sisään on hyväksytty alan ehdottomat huippunimet Suomesta, Pete Poskiparta ja Jose Ahonen.

Taikurina ja mentalistina vuosien mittaan kokemusta kerännyt Tommi Viikinkoski nähtiin valtakunnan mediassa ensimmäisiä kertoja vuonna 2015, kun Nelonen Medialla hämmästyttänyt Huijarit-porukka nousi julkisuuteen. Yhtenä ryhmän jäsenenä Tommi oli mukana toteuttamassa huijauksia, joiden ansiosta kollektiivi mm. maksoi ostoksiaan paperilla ja huijasi itselleen ilmaisia vaatteita sekä hotellihuoneen.

Vuonna 2016 nähtiin Rakastajat-teatterin Hilkka-salissa Tommi Lahden Ajatustenlukija-esitys, joka oli ensimmäinen Suomessa nähty mentalismia ja teatteria yhdistävä esitys. Dramaturgina toimi itsekin aikanaan taikurina nähty, nykyään ohjaajana ja dramaturgina tunnettu Tapio Kankaanpää.

Esitykset

Lähimentalismi
Kesto: 60-90 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Mielen ihmeitä tekevä mystikko jalkautuu mielellään myös yleisön sekaan.

Taikuus on parasta livenä, mutta erityisesti se iskee läheltä koettuna. Silmien alla tapahtuvat ihmeet pelikorteilla tai muilla esineillä luovat hetken, jota voi hyvällä omallatunnolla kutsua taikuudeksi. Se on se hetki, kun se mitä näit oli jotain niin outoa, että päässäsi olevat rattaat hyppäävät muutaman pykälän ylimääräistä ja suustasi pääsee huudahdus: “Mitä tapahtui?!”  Lähitaikuus on loistava icebreaker tilaisuuksiin, joissa mentalisti voi kierrellä pienemmissä pöytäryhmissä pidemmän aikaa ja haluat vieraillesi jotain joka taatusti jää mieleen.

Mentalisti lavalla -show
Kesto: 35 min

Pyydä tarjous

Tommin lavashow vie yleisösi matkalle mentalismin maailmaan.

Mentalistina autan yleisöä kurkistamaan sinne, mitä kutsumme mahdottomaksi.  Show on suunniteltu aikuisyleisölle, mutta se sopii koko perheelle. Esitys on viihdyttänyt ihmisiä joka puolella Suomea, poliitikoista putkimiehiin, Porista Porvooseen. Tilaisuuksina ovat olleet vuosien varrella niin juhlalliset gaalatilaisuudet, kuin intiimit hääjuhlat- sekä firmojen pikkujoulut.

Lavashow on paikallaan silloin, kun haluat tarjoilla vieraillesi jotain, jonka he saavat kokea yhdessä. Mentalismin parhaita puolia on se, että jokainen esitys on todellakin uniikki. Katsojat kutsutaan heti alusta alkaen mukaan luomaan showta, joka jää elämään toivottavasti vielä seuraavan viikon kahvipöytäkeskusteluihin.

Näytteet

Kokoonpano

Taikuri & Mentalisti Tommi Viikinkoski

Erityismaininnat

Toimialueena koko Suomi

Lisätiedot

Mielentaikuus sopii kaikille. Tommi Viikinkoski on viihdyttänyt ihmisiä Vaasasta Viron Tarttoon!