Taikuri Marcus Alexander

Ammattitaikuri Marcus Alexanderin show’n ovat nähneet jo kymmenettuhannet ihmiset ympäri Suomea

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taikuri Marcus Alexander nousi lavalle ensimmäistä kertaa yli 20 vuotta sitten

Sijoitukset alan kilpailuissa kertovat sekä esiintyjän monipuolisuudesta että arvostuksesta kollegoiden keskuudessa.

Taikuri Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa – eikä syyttä: ammattimainen esiintyjä viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää juhlissa kuin juhlissa. Marcuksen tavaramerkkejä ovat vahva läsnäolo, hersyvä komiikka sekä taikuus, joka pudottaa paatuneimmankin skeptikon tuoliltaan. Vuorovaikutteinen show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla.

Ammattimainen ja tyylikäs esiintyjä saa yleisön rentoutumaan nopeasti!

Esitykset

Matka mahdottomaan show
Kesto: 35 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Matka Mahdottomaan Show on yritystapahtumiin suunnattu show täynnä uskomatonta taikuutta, hervotonta komiikkaa ja vatsan pohjassa tuntuvaa jännitystä!

Marcus Alexander antaa lavalla kaikkensa – välilä uhmaten fysiikan lakeja, välillä ihan vain järjen ääntä. Tyylikäs show, jossa moderni silmänkääntö ja tyylikäs komiikka kietoutuvat yhteen! Marcus Alexander on kysytty esiintyjä niin pienten kuin suurtenkin yritysten tilaisuuksissa. Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Taianomainen ohjelmanumero viihdyttää, naurattaa ja hämmästyttää! Show sopii loistavasti sekä asiakastapahtumiin että henkilöstön juhliin.

Räätälöity show
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Haluatko tarjota vieraillenne spesiaalin ohjelmanumeron, jota ei löydy valmiina kenenkään esiintyjän hyllystä?

Kun käytössänne on Marcus Alexanderin luovuus, esiintymistaito ja ammattillinen osaaminen taikurina, ei villeinkään idea jää toteuttamatta!

Vai miltä kuulostaisi lanseeraustapahtumaan suunniteltu show, jossa koko show liittyy uuteen tuotteeseen? Tai illallinen, jossa tarjoilijat ovatkin kaksoisroolissa olevia ammattitaikureita ja viihdyttävät vieraita illallisen aikana uskomattomilla taikuuksillaan? Vai etsikö esiintyjää, joka voisi tehdä viihdyttävän show’n ja hoitaa lisäksi koko tapahtuman juontamisen?

Kaikki tämä onnistuu ja paljon muuta. Jätä yhteystietosi tarjouspyyntölomakkeella niin suunnitellaan juuri teidän tapahtumaanne sopiva ohjelmakokonaisuus!

Lähitaikuus
Kesto: 1-3 h sop.muk.

Pyydä tarjous

Ohjelmanumero, jossa taikuri tuo ihmeet jokaisen katsojan silmien alle.

Lähitaikuus nyrjäyttää aivosi ja räjäyttää mielesi. Visuaalista viihdettä, jota skeptsimmätkään insinöörit eivät ymmärrä! Marcus Alexanderin lähitaikuus vie asiakastapahtumat ja henkilöstöjuhlat uudelle tasolle. Ammattimainen mutta rento ja valloittava taikuri saa kutsuvieraanne muistamaan tapahtumanne pitkään.

Kokoonpano

Taikuri Marcus Alexander

Erityismaininnat

Ravintolataikuuden Suomen mestari 2012

Ravintolataikuuden SM 2. 2013

Näyttämötaikuuden SM 3. 2013

Viihdeohjelmien SM-finalisti 2016

Suomen Taikapiirin jäsen

Suomen Taikurit ry:n jäsen

Lisätiedot

On kyseessä sitten pikkujoulut, asiakastapahtuma tai tyylikäs gaalaillallinen, show’n ja lähitaikuuden yhdistelmä on aina toimiva ratkaisu.

Show tempaisee ihmiset mukaansa ja rentouttaa tunnelman kertaheitolla. Lähitaikuus pitää tunnelmaa yllä ja antaa kaikille yhteisen puheenaiheen.