Taikuri Luttinen

Taikuri Luttinen alias Luikuri Tattinen

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taikuri Luttinen on varmaotteinen TV:stä tuttu viihdyttäjä!

Suomalaisista taikureista puhuttaessa monelle tulee varmasti ensimmäisten joukossa mieleen Taikuri Luttinen alias Luikuri Tattinen. Moni yhdistää Luttisen vieläkin pelkästään lapsille suunnattuun taikuuteen, mutta totuus on kuitenkin jotain ihan muuta. Hän on voittanut Suomessa lähes kaikki mahdolliset taikuripalkinnot ja on yksi arvostetuimmista tekijöistä alan yhteisön parissa.

Luttisen palkintokaapista löytyy Suomen mestaruuksien lisäksi kollegojen ja yhteisöjen myöntämiä arvonimiä kuten Viihdetaiteen mestari (Esiintyvät taiteilijat ry), Vuoden Taikuri (Suomen Taikapiiri), Humorinääri (Viihdetaikurit ry) sekä Kaupungin paras taikuri (City-lehti)​

Julkisten esiintymisten lisäksi Jarmo vierailee mielellään myös yksityisissä juhlissa, kuten syntymäpäivät, häät, valmistujaiset ja polttarit. Pyydä rohkeasti tarjousta jos kaipaat tilaisuuteesi mieleen jäävää ja takuulla viihdyttävää ohjelmaa.

Esitykset

Luttinen Stand-Up Magic
Kesto: 30 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Lavaohjelma on yhdistelmä hulvatonta komiikkaa ja hämmästyttävää taikuutta. Interaktiivinen jäänmurtaja herättää keskustelua ja sitoo juhlavieraat yhteisen asian äärelle.

Luttinen Close-Up
Kesto: 30 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Lähitaikuus vie hämmästyttävän taikuuden suoraan juhlavieraiden silmien alle. Lähitaikuus tapahtuu pöydissä, saleissa, aulassa, missä vain. Henkilökohtainen kontakti ja taikuuden kokemus jättää pysyvän muistijäljen ja varmistaa, että jokainen vieras tuntee olevansa tärkeä.

Perhejuhlat
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

​”Olen tehnyt paljon esityksiä häihin, synttäreille ja muihin yksityistilaisuuksiin. Valmistaudun niihin aina huolella ja kyselen mielellään taustatietoja, jotta voin personoida esityksen juuri teidän tilaisuuteen sopivaksi. Vuosien varrella olen löytänyt paljon materiaalia joka sopii nimenomaan tämänkaltaisiin intiimeihin tilaisuuksiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun tapahtumaan sopiva esitys!” -Jarmo

Kokoonpano

Jarmo Luttinen

Erityismaininnat

* Vuoden Taikuri 2005

* Viihdetaiteen mestari 2003

* Ravintolataikuuden SM

* Viihdetaikuuden SM

* Viihdeohjelmien SM

Lisätiedot

Esiintymisiä on takana jo neljäkymmentä vuotta ja vaikka olen vieraillut lukuisten isojen yritysten tilaisuuksissa, esiintynyt ministereille ja presidenteille, nautin edelleen jokaisesta keikasta.