Taikuri Kristian Backman

Taikuri Kristian Backman yhdistelee esityksessään huumoria ja uskomatonta taikuutta, joten esitys ei jätä ketään kylmäksi!

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Monikertainen taikureiden suomenmestari ottaa yleisönsä!

Kristian Backman on yksi harvoista suomalaisista ammattitaikureista joka keikkailee niin Suomessa kuin ulkomailla.

Hän on palkittu useita kertoja Taikuuden SM-kilpailuissa, saanut neljä “kyllä”-ääntä Talent Suomessa, voittanut palkinnon Pohjoismaiden suurimmasta YouTube-tapahtumasta, kirjoittaa keväällä ilmestyvää kirjaa ja työstää katutaikuusohjelmaa televisioon.

Kristianin tavoitteena on tehdä taikuutta omanlaisella tavalla, jossa yleisö ei vain katso esitystä vaan on osa sitä.

Esitykset

Hämmästyttävä ilta
Kesto: 30-60 min

Pyydä tarjous

Taikuriesitys on 30-60 min. paketti jonka aikana alat kyseenalaistamaan mikä on totta ja mikä ei. Esityksessä yhdistellään taikuutta ja mentalismia modernilla tavalla ottaen kaikki yleisöstä mukaan.

Lavashow tapahtuu joko lavalla tai lattiatasolla, riippuen tilaisuuden pitopaikan puitteista. Yleisöstä valitut avustajat saavat kokea itse taikuutta ja kaikilla on hauskaa!

Kiertelevä lähitaikuus
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Lähitaikuusshown ideana että taika on käsin kosketeltavaa. Lähitaikuus on erittäin joustavaa koska taikuri voi siirtyä nopeasti minne tarve vaatii. Huumori ja tilannekomiikka on hyvin keskeisessä osassa esityksiä ja vapauttaa tunnelman kaikissa tilanteissa! Lähitaikuusshow voidaan esittää kaikille yhteisesti samaan aikaan tai kierrellen esittäen taikuutta pienen hetken pöytäseurue kerralla esimerkiksi kahvittelun lomassa.

Esitys sopii monenlaiseen tilaisuuteen aina yritystapahtumista syntymäpäiviin!

Taikurtyöpaja
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Taikurityöpaja on useasti palkitun taikurin Kristian Backmanin muutaman tunnin kestoinen paketti, jossa kaikki pääsevät ihmettelemään taikuutta, sekä myös oppimaan temppuja itse!

Päivä lähtee käyntiin niin, että Kristian opettaa jokaiselle muutaman hyvin siistin, mutta simppelin tempun. Kristian tuo tarvittavat välineet paikan päälle, jotka jää kaikille myös muistoksi. Tämän lisäksi Kristian lähettää kaikille vielä n. 50-sivun pituisen pdf-tiedoston joista lisää juttuja opeteltavaksi. Kristianilta on myös tulossa Readme:n kustantama kirja liittyen taikatemppujen opetuksiin vuoden 2022 lopussa. Temppujen lisäksi osallistujat oppivat esiintymistaidosta, esiintymisjännityksen hallinnasta sekä muita hyödyllisiä arkielämän taitoja, joita Kristian on vuosien varrella oppinut! Opetuksen jälkeen Kristian esintyy itse vielä esittäen useasti palkittua taikuutta.

Taikurityöpaja soveltuu monenlaiselle ja monenkokoiselle ryhmälle aina kaveriryhmästä työporukkaan!

Näytteet

Kokoonpano

Taikuri Kristian Backman

Erityismaininnat

Asiakkailta kuultua:

”Uskomatonta taikuutta yhdistettynä sopivasti huumoriin! Otit hyvin huomioon vieraaksemme saapuneet venäläiset. Esityksestäsi riitti keskusteltavaa vielä monta päivää esityksesi jälkeen. Kiitos paljon esityksestäsi!”

– Markku ja Jenni (häät)

”Kiitoksia esiintymisestäni lapseni syntymäpäivillä! Sait kaikista vilkkaimatkin lapset olemaan paikallaan koko esityksen ajan ja kaikista hiljaisemmatkin lapset osallistumaan esitykseesi innolla! Lapset ja aikuiset tykkäsivät esityksestäsi kovasti! Iso kiitos myös ilmapallofiguureista!”

– Tommi

Lisätiedot

Kaikki esitykset on saatavilla suomen-, englannin- ja myös venäjän kielellä!

Lisää kuvia