Taikuri Kari Vuokila

Monipuolista ja hämmästyttävää taikuutta varmoin ottein!

Viihdelajit:

Taikuus, Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taikuri Kari on jo useita vuosia hämmästyttänyt yleisöään

Taikuri Kari on jo vuosia esiintynyt erilaisissa tapahtumissa lapsille ja aikuisille! Lastentaikuri tilataan useimmiten yritysten, yhdistyksien tai yksityisten tilaisuuksiin. Taikuus on loistavaa viihdettä lapsille esimerkiksi virkistyspäiville, pikkujouluihin, lastenpäiville, häihin ja syntymäpäiville! Taikuri Karin kotipaikka on Helsinki, mutta hän kiertää ympäri Suomen keikkailemassa.

Kun haluatte järjestää tilaisuuden, johon haluatte lapsiperheet mukaan, niin Taikuri Kari on varma valinta. Hänet tilataan useimmiten asiakastilaisuuksiin ja yrityksen sisäisiin juhliin, joihin on myös perheen pienimmät tervetulleita.

Tarvittaessa Taikuri Kari tuo paikalle omat äänentoistolaitteet, joihin kuuluvat aktiivikaiutin ja langaton head-set mikrofoni.

Esitykset

Stand-up taikaesitys
Kesto: 35 min

Pyydä tarjous

Hauska ja yleisöä osallistava taikaesitys sopii lostavasti mm. pikkujouluihin, asiakastilaisuuksiin, kesäjuhliin ja häihin! Tämä esitys rikkoo jään ihmisten väliltä ja saa heidät yhdessä hämmästelemään showta. Näin he saavat yhteisen puheenaiheen ja tunnelma rentoutuu.

35 minuutin mittainen kokoperheen taikaesitys toimii erinomaisesti tilaisuuksissa, jonne halutaan viihdettä lapsille ja paikalle erityisesti lapsiperheitä. Esitys voidaan jakaa myös kahteen 20 minuutin esitykseen.

Lähitaikuus
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Sopii mainiosti Stand up -taikaesityksen yhteyteen, kuin myös itsenäisenä osana yrityksen tilaisuutta. Taikuri kiertää yleisön joukossa/pöydissä tekemässä taikuutta lähietäisyydeltä. Tässä jokainen halukas pääsee osallistumaan ja olemaan mukana

Näytteet

Kokoonpano

Taikuri Kari

Erityismaininnat

Taikuri Kari on ollut aktiivisena jäsenenä Oulun Taikurit ry:n hallituksessa maaliskuusta 2011 lähtien.

Puheenjohtajana Kari oli kauden 2012-2013 ja nykyään hän toimii yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Lisätiedot

Taikuri Kari tarjoaa täydellisen esityspaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Hän tuo mukanaan esiintymispaikalle taustaverhon ja äänentoiston, joten voit järjestää esityksen lähes missä tahansa tilassa, jossa on tarpeeksi tilaa esiintyjälle (2×3 metriä).

Äänentoistolaitteet ovat laadukkaita ja tehokkaita, joten voit olla varma, että esitys kuuluu selkeästi myös isoimmissa tapahtumissa. Taikuri Kari auttaa sinua luomaan unohtumattoman illan, jossa kaikki viihtyvät.