Taikuri Joni Suvanto

OMAPERÄINEN. HAUSKA. HÄMMÄSTYTTÄVÄ.

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Joni tarjoilee omaperäisellä otteellaan hämmästyttävää ohjelmaa

Suvannon vahvuuksia esiintyjänä ovat hetkessä eläminen, läsnäolo ja vuorovaikutus yleisön kanssa. Pitkä kokemus esiintymisestä hyvin monenlaisissa tilaisuuksissa takaa, että Suvanto sopii esiintyjäksi erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, ja hän omalta osaltaan vastaa siitä, että tilaisuudesta tulee onnistunut ja ikimuistoinen. Pitkä kokemus taikuuden alalta takaa, että Suvannon esittämä taikuus on korkealaatuista, omaperäistä ja hämmästyttävää. Esitykset räätälöidään aina sopimaan juuri kyseessä olevaan tilaisuuteen.

Yli kymmenen vuoden kokemus ja yli tuhat keikkaa ovat koulineet Suvannosta varmaotteisen ja omaperäisen esiintyjän, jonka showt takaavat että tilaisuutenne muistetaan.

Esitykset

Suvantovaihe - lavashow
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Joni Suvannon Suvantovaihe-show on noin puolen tunnin vauhdikas kokonaisuus, joka sisältää hämmästyttävää taikuutta komiikalla höystettynä. Suvanto pitää yleisön otteessaan omaperäisen hauskalla tyylillään ja mieleenpainuvan vahvalla taikuudellaan. Iso osa esitystä ovat improvisointi ja hetkessä eläminen, mikä takaa, että yksikään show ei ole täysin samanlainen. Show on vahvasti interaktiivinen eli yleisöllä on iso rooli esityksen kulussa. Esitys räätälöidään aina sopimaan tilaisuuteen.

Lähitaikuus
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Lähitaikuus on rento vuorovaikutustilanne, jossa tilaisuuden vieraat pääsevät näkemään taikuutta ihan läheltä ja osallistumaan siihen itsekin. Läheltä nähty ja koettu taikuus herättää vahvoja tunteita ja jää usein mieleen pitkäksi aikaa. Taikuri Joni Suvannolla on pitkä kokemus lähitaikuudesta ja rennolla otteellaan taikoessaan hän on ihmisläheinen ja tilannetajuinen. Lähitaikuus toimii loistavasti niin pienissä kuin isoissa tilaisuuksissa, eikä sitä varten tarvitse lavaa tai omaa ohjelma-aikaa.

Yhdistelmätaikuus
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Lähitaikuuden ja lavashown yhdistämällä saa toimivan kokonaisuuden, jossa Suvanto ensin kiertelee vieraiden joukossa tehden taikuutta lähietäisyydeltä pienelle porukalle kerrallaan. Lähitaikuus murtaa jään ja tutustuttaa Suvannon yleisölle. Lähitaikuuden jälkeen kokonaisuuden kruunaa vauhdikas ja viihdyttävä lavashow.

Kokoonpano

Joni Suvanto

Erityismaininnat

* Junioritaikuuden alle 14-vuotiaiden lähitaikuus-sarjan SM-kultaa 2004

* Junioritaikuuden alle 14-vuotiaiden lavataikuus-sarjan SM-hopeaa 2004

* Junioritaikuuden alle 18-vuotiaiden lavataikuus-sarjanSM-pronssia 2006

* Talent Suomi –TV-ohjelman semifinaalipaikka 2011

Lisätiedot

Suvanto esiintyy kaikenikäiselle yleisölle.