Taikuri Joni Pakanen

Joni Pakanen on useasti palkittu taikuri ja ammattiviihdyttäjä

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taikuutta – Show-tuotantoja – Viihdettä

Joni Pakasen showʼt ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä!

Esityksissä voi kokea hämmästyttävää taikuutta, teatteria ja komiikkaa. Jokainen esitys rakentuu aina vahvasti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Pääosin yritysasiakkaille esiintyvä Pakanen on ollut viime vuodet kysytty nimi myös muiden artistien ja tuotantojen taustatiimeissä. Hän kadotti Haloo Helsinki! yhtyeen Hartwall Areenalla, taikoi Ismo Leikolan teleportti-illuusiolla sekä suunnitteli Cheekin päätöskonserttiin tulitaikuutta.

Pakanen on nähty myös taikomassa Putouksessa ja Possessa. Evento Awards palkitsi Joni Pakasen ”Vuoden Esiintyjä 2019″ -palkinnolla”

Esitykset

Stand up -taikuus
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Koomista magiikkaa – Maagista komiikkaa.

Todella hauska show-tyyppinen ohjelma, joka voi tapahtua esiintymislavalla tai lattiatasolla yleisön edessä, jota kaikki vieraat seuraavat samanaikaisesti.

Ohjelma on interaktiivinen, joten jokainen katsoja tuntee tulleensa huomioiduksi show’n aikana. Ohjelmaan kuuluu myös vierailevia ”tähtiä”, kun mukaan lavalle pääsee innokkaita, vapaaehtoisia avustajia yleisön joukosta. 

Show’ssa yhdistyvät nokkelalla tavalla komiikka ja ällistyttävät taikatemput, mikä takaa sen, että yleisö saa nauraa vedet silmissä.

Lähitaikuutta
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Saisiko olla Lähitaikuutta pöytiin tarjoiltuna?

Ravintolataikuuden Suomen mestari viihdyttää vieraita esiintyen heidän joukossaan pöydästä toiseen kiertämällä. Hauskat ja ennen kaikkea ihmeelliset taikatemput tapahtuvat aivan katsojien silmien edessä, usein jopa heidän omilla esineillään heidän omissa käsissään.

Rento ja mukava esiintyjä tutustuu vieraisiin ja pitää tilaisuuden tunnelmaa yllä, jotta jokainen vieras varmasti tuntee olonsa huomioiduksi.

Virtuaalitaikuri
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Joni Pakasen virtuaaliset live-esiintymiset ovat keränneet jo kymmeniä tuhansia katsojia ympäri maailmaa

Virtuaalitaikuri tarjoaa interaktiivisia elämyksiä videoyhteyden välityksillä mm. viikkopalavereihin ja virkistyspäiviin sekä kokouksiin ja konferensseihin. Miksei myös pikkujouluihin ja yksityisten syntymäpäiville.

LIVE-yhteys taikurin studiolta vie katsojat hauskaan ja ihmeelliseen maailmaan, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Esitys on interaktiivinen kokemus, jossa pidetään yhdessä hauskaa!

Näytteet

Kokoonpano

Joni Pakanen

(Suuremmissa tuotannoissa mukana tanssiryhmä)

Erityismaininnat

2021 Winner, Streaming Magic
– Finnish Magicians –

2019 Winner, Performer of the year
– Evento Awards –

2018 Award, Magician of  the year
– Finnish Magic Circle –

Lisätiedot

– Taikuri Joni Pakanen on viihtymisen asiantuntija, joka saa tilaisuutesi loistamaan vuosien kokemuksella.

– Tuottajakoulutus (amk)

– Ohjelmat myös englannin kielellä