Taikuri-jonglööri Janne Mustonen

Taikuri-jonglööri Janne Mustonen aloitti taikatemppujen sekä jongleerauksen harrastamisen jo 1990-luvun alkupuolella.

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Jannen ensimmäinen virallinen esiintyminen oli vuonna 1995.

Tästä alkoi pitkä ura viihdetaiteilijana. Vuosien varrella Janne on kouluttanut itseään jatkuvasti, sekä suorittanut taikuuden täydennyskoulutuksen ja sirkustaiteen erikoistumisopinnot Turun taideakatemiassa.

Mustonen on aina tuonut esityksissään voimakkaasti esille eteläkarjalaista iloista ja välitöntä kulttuuri-identiteettiään ja tämä onkin yksi hänen tavaramerkeistään. Parinkymmenen vuoden lavakokemus on hionut luonnostaan huumorintajuisen miehen esitykset korkealuokkaisiksi stand up –komiikan helmiksi, mikä tekee tämän taikurin ja jonglöörin esityksistä ainutlaatuisia. Tärkeää on tietysti myös huippuammattitaito, joka on ahkeran ja määrätietoisen harjoittelun tulosta.

Uransa aikana Mustonen on ottanut aina uusia haasteita vastaan kehittääkseen esityksiään yhä korkeammalle tasolle. Mustonen onkin maailmassa ainoa, joka jongleeraa keilapalloa, sapelia ja tapparaa yksipyöräisellä samalla ajaen. Esityksen lopuksi Mustonen jongleeraa kolmella käynnissä olevalla moottorisahalla. Kyseinen temppu on jongleerauksen hengenvaarallinen klassikko.

Esitykset

Moottorisaha jonglöörishow
Kesto: 1000

Pyydä tarjous

Vauhdikas ja vaarallinen esitys, jossa pitkän linjan viihdetaiteilija Janne Mustonen jongleeraa mitä uskomattomammilla esineillä, huipennuksena tietenkin maailman vaarallisin jonglööritemppu: kolmella käynnissä olevalla moottorisahalla jongleeraus!

Mustonen on maailmassa ainoa, joka jongleeraa keilapalloa, sapelia ja tapparaa yksipyöräisellä samalla ajaen.

Tämä kansainvälisen tason esitys on täynnä huikeita ja ainutlaatuisia temppuja, jotka Mustonen on itse kehittänyt. Esitystä rytmittää tarkkaan valittu musiikki, ja meno on villiä kuin rokkikonsertissa.

Moniosaaja Mustonen yhdistää esityksiinsä niin taikuutta kuin stand up –komiikkaakin. Loistavan ja charmikkaan esiintyjän lupsakka karjalainen kahjous tempaa yleisön mukaansa – joskus aina esiintymislavalle asti.

Stand up -taikashow
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Janne Mustosen pitkä viihdeura alkoi taikuudella jo yli 20 vuotta sitten.

Nämä taidot ovat harjaantuneet huippuunsa vuosien saatossa, kuten myös Jannen erinomainen kyky ottaa yleisönsä karjalaisen lupsakalla tavalla tilannekomiikkaa hyväksi käyttäen. Stand up –taikashow onkin ennen kaikkea yhdistelmä sulavasti komiikkaan yhdistettyä taikuutta.

Taikuri Mustonen osaa tuoda taikuutensa monenlaisiin tapahtumiin juuri tilanteeseen sopivalla räätälöidyllä tavalla. Stand up –taikashow sopii suurelle lavalle tai näyttämölle ja on helposti muokattavissa tilaisuuksiin, joissa taikuri kulkee yleisön joukossa, viihdyttäen ihmisiä lähitaikuudella arjen esineitä ja tilanteen tuomaa komiikkaa hyväkseen käyttäen. Taikuri Mustonen viihtyy niin suurilla lavoilla, messuilla kuin cocktailtilaisuuksissakin.

Tulishow
Kesto: 15 min

Pyydä tarjous

Janne Mustosen laajaan sirkustaiteen koulutukseen sisältyy taikuuden ja jongleerauksen ohella tulitaide.

Vaaraan viehättynyt moniosaaja Mustonen järjestää todella näyttävän shown tulitaiteen parissa riehakkaan karjalaishuumorin siivittämänä. Vaarallisilla esineillä mielellään jongleeraavan taiturin tulishow –esityksessä ilmaan lentää monenlaista tavaraa yleisön pidätellessä henkeään.

Tulishow on dramaattinen ja vaikuttava , mutta samalla viihdyttävä ja hauska. Loppuhuipennuksen tulenpuhallus jää yleisön mieliin vielä pitkään sen jälkeen, kun viimeinenkin tulenlieska on sammunut.

Näytteet

Kokoonpano

Janne Mustonen

Erityismaininnat

Esiintyminen Britain´s got Talentissa 2018 (4/4 kyllä-ääntä)

Evento Awads 2018 Vuoden esiintyjä/Artisti

Viihdeohjelmien Suomen mestari 2016

Lisätiedot

Janne esiintyy sujuvasti myös englanniksi

Häneltä onnistuu myös tilaisuuden juontotyöt