Taikuri Elias Kvist

Oulun oma poika, Elias Kvist, on huippuviihdyttävä, palkittu taikuuden ammattilainen

Viihdelajit:

Taikuus, Juontajat, Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Elias Kvist on Pohjois-Pohjanmaan ainoa ammattitaikuri!

Elias on esiintynyt jo vuodesta 2006 lähtien erilaisissa yritysten tapahtumissa, pikkujouluissa, festareilla, syntymäpäivillä ja hääjuhlissa sekä monessa muussa taianomaista viihdettä kaivanneessa tapahtumassa. Päämajan sijaintina on Oulu, mutta häne esiintyy koko Suomen alueella pk-seudulta Utsjoelle ja toisinaan myös ulkomailla. Siispä esiintyminen onnistuu luontevasti myös englannin kielellä!

Eliaksen karismaattinen ja rento ote taikuuteen on johdattanut hänet satojen yleisöjen eteen kaikkialla Suomessa. Hänen lämmin, koominen ja ympäristön huomioonottava tyylinsä tuo lavalle hyväntuulista energiaa joka hätkähdyttää ja hauskuuttaa jo miltein 20 vuoden kokemuksella!

Ohjelma räätälöidään aina tapahtumaan sopivaksi katsojien lukumäärästä tai ikähaarukasta riippumatta; oli hakusessa sitten kaikille yhteinen koominen lavashow, tai intiimimpi pöytäryhmittäin esitettävä lähitaikuus. tai vaikkapa näiden yhdistelmä.

Tarvittaessa taikurin mukana kulkee omat laadukkaat mikrofonit, kaiutin, musiikintoistolaite huomaamattomalla kauko-ohjaimella, sekä punaisen taustaverhon tunnelman luomiseksi.

Esitykset

Lavataikuus
Kesto: 20-45 min sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Lavataikuus on suunnattu isolle yleisölle, jossa jokaista katsojaa viihdytetään samanaikaisesti. Lavalla esiintyessä viihdyttäminen on etusijalla, joten taidokkaasta silmänkäännöstä huolimatta esityksen päätarkoitus ei ole niinkään huijata, vaan viihdyttää ja pitää hauskaa katsojien kanssa. Lavataikuudessa käytän usein vierailevina tähtinä avustajia yleisön joukosta, joten katsojatkin voivat osallistua ihmeiden tekemiseen.

Lavataikuusesitykseni on sekoitus pitkälle vietyä taikuutta, ja pitkälle vietyä huumoria. Komiikkapainotteisen sisällön johdosta show’ta voisi luonnehtia sanoin stand-up taikaa. Katsoja saa siis kaksi viihdekärpästä yhdellä iskulla!

Lähitaikuus
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Kaikki on jännittävämpää ja uskomattomampaa ihan vierestä katsottuna! Tässä hyvä jäänmurtaja mihin tahansa tilaisuuteen. Ohjelmanumero joka antaa ihmisille yhteisen puheenaiheen, jota muistellaan vielä pitkään!

Tässä on ohjelmanumero teille jotka haluatte oikeasti hämmästellä aivot kipeäksi. Lähitaikuutta tehdään nimensä mukaisesti katsojia lähellä, esimerkiksi pöydän ääressä. Teen lähitaikuutta joko pöydästä pöytään kiertämällä tai yhdelle pienelle porukalle kerrallaan. Tällöin esiintymistyyli on yhtä lailla humoristinen niin kuin lavallakin, mutta pääpaino on kuitenkin taikuudessa. Tarvitsen usein katsojien apua, koska itse taikuuksiin saatetaan käyttää ihmisten omia tavaroita, esim. (timantti)sormuksia…

Lähitaikuuden ihmeellisyys piilee siinä, että kaikki taikuus tapahtuu katsojien silmien alla. Lompakot piiloon ja hämmästelemään!

Taikova juontaja
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Juontajan tärkein tehtävä on pitää narut käsissä. Mutta eikö olisi hienoa, jos juontaja pystyisi viihdyttämään väkeä esimerkiksi aikataulusta viivästymisien aikana tai ihan muuten vain sopivan tilaisuuden tullen. Taikova juontaja on myös ohjelmanumero, ja toimii samalla ”lämppärinä” mahdollisille muille esiintyjille.

Taikova juontaja tarjoaa tavallisesta poikkeavia juontaja kokemuksia mihin tahansa tapahtumaan hauskalla, asiallisella ja ennen kaikkea taianomaisella tyylillä.

Mukaansa tempaava taikashow lapsille
Kesto: 20-30 min

Pyydä tarjous

Hämmästyttävä vuorovaikutteinen taikashow lapsiyleisölle, joka tempaa mukaansa ja takaa hämmästelyn jatkuvan pitkään myös shown jälkeen!

Lisää kuvia