Taikuri Christian Engblom

Christian Engblom jos joku tietää, kuinka taikuudella on kyky synnyttää vahvimpia mahdollisia tunnekokemuksia.

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Vahvoja taikaelämyksiä sekä tyylikästä viihdettä!

Christian Engblom tunnetaan kansainvälisesti TAIKUREIDEN TAIKURINA, joka saa herkimmät uskomaan oikeaan taikuuteen.  Eikä ihme, sillä Christian on hionut ammattitaitoaan 30 vuotta. Kaiken lisäksi hän saattaa hyvinkin olla maailman mukavin ihminen.

Engblom suunnittelee itse kaikki taikatemppunsa. Ja ne hämmästyttävät todistetusti ketä tahansa. Hän on muun muassa AINOANA suomalaisena huiputtanut Las Vegasissa taikurikaksikko Penn & Telleriä heidän suositussa tv-ohjelmassaan “Fool Us”. Lisäksi maailmankuulu TV-taikuri David Blaine on saanut Christianilta konsultaatiota temppuihinsa. Mies on myös saanut useasti kunnian esiintyä Hollywoodin legendaarisessa Magic Castlessa, josta moni taikuri vain unelmoi villeimmissä haaveissaan.

Olen esiintynyt ammattitaikurina vuodesta 1992 lähtien erilaisissa yksityis- ja yritysten juhlissa, messuilla, festivaaleilla, laivoilla, teattereissa, televisiossa, toreilla ja turuilla.  Olen perehtynyt erityisesti lähi- ja korttitaikuuteen. Myös erilaiset korttihuijaus demonstraatiot ovat erikoisalaani.

“Christianilla on erittäin suurella todennäköisyydellä oikeasti taikavoimia.”
– Suomen taikurit Ry

“We have no idea how he did it!”
– Penn & Teller

Tervetuloa taikuuden pariin – Tehdään yhdessä tilaisuudestanne ikimuistoinen!

Esitykset

Korttihuijaus demonstraatio
Kesto: 30 min tai sop,muk.

Pyydä tarjous

Demonstraatiossa Christian näyttää korttiringissä tapahtuvia huijauksia, kuten pakan alta jakoja, vale jakoja, pakan vaihtoja ym. Mielenkiintoista ja viihdyttävää materiaalia jota ei yleensä missään pääse näkemään yhtä läheltä ja suoraan. Esityksen kesto sovittavissa tilaisuuden ja yleisömäärän mukaan.

Taikakoulu
Kesto: 1h tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Onko taikatemppu ja sen salaisuus joskus jäänyt kaivelemaan mieltäsi?

Aikuisille suunnatussa taikakoulussa voit harjoitella tempun tai pari ja yllättää taidoillasi perheenjäsenet sekä ystävät. Taikakoulu sopii erittäin hyvin keventäväksi ohjelmanumeroksi yritysten koulutustilaisuuksiin ja illanviettoihin. Käymme yhdessä läpi 2-3 taikatempun salat ja niiden esittämisen. Muistoksi jäävät niin välineet kuin taikakin.  Taikakoulun kesto sovittavissa osanottajamäärän mukaan.

Lähitaikuus
Kesto: 30 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Lähitaikuus, englanniksi close-up, esitetään pienillä jokapäiväisillä esineillä pienille ryhmille kerrallaan. Esimerkiksi firmojen erilaiset tilaisuudet, perhejuhlat, ravintolat ja messut ovat tilaisuuksia johon lähitaikuus sopii erittäin hyvin. Taikuri kiertää seurueita ja viivähtää tuokion jatkaakseen esiintymistään seuraaville. Näin mahdollisimman moni kokee taikuuden läheltä ja henkilökohtaisesti.   Esityksen kesto sovittavissa tilaisuuden ja yleisömäärän mukaan.

Stand up -taikuutta
Kesto: 10 - 30 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Taikuutta isolla tai pienellä näyttämöllä jossa taikuri esiintyy suuremmalle yleisölle kerrallaan. Stand-up taikuutta voidaan esittää samanlaisissa tilaisuuksissa kuin lähitaikuuttakin. Stand-up esitys on mainio ”Grande finale” lähitaikuuden lopuksi.

Näytteet

Kokoonpano

Christian Engblom

Erityismaininnat

2004 Emeritus Reijo Salminen -trofee, Suomen Taikapiiri ry.

2003 Taikuuden Suomen Mestari, Kouvolan Taikapäivät

1999 1. palkinto lähitaikuudessa, Kouvolan Taikapäivät

1995 2. palkinto lähitaikuudessa, Pohjoismainen taikakongressi, Helsinki

1994 3. palkinto lähitaikuudessa, Nordisk Magikongress, Linköping, Ruotsi

Lisätiedot

Esiinnyn sujuvasti

* ruotsiksi,
* suomeksi,
* englanniksi
* ja espanjaksi.