Taikatulet – Fire Arts

Taikatulet -showryhmä yhdistelee esityksissään tanssia, jongleerausta, taidokasta tulen- ja valonkäyttöä!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tuli- ja valoshowt tapahtumiin ammattitaidolla

Taikatulet perustettiin Helsingissä vuonna 2005 kolmen nuoren naisen voimin.

Alkuperäiseen kokoonpanoon kuului Jutta Aalto, Janika Hämäläinen ja Laura Koskinen. Intohimo tulijongleeraukseen, tanssiin ja tans­si­ko­reo­gra­fioi­tu­jen esitysten tekemiseen on kuljettanut Taikatulia ympäri Suomen ja ulkomaiden. Esitykset ovat vuosien varrella ilahduttaneet kaikenikäistä yleisöä, joita yhdistää kiinnostus kiehtovaan tulielementtiin.

Tällä hetkellä ryhmään kuuluu kaksi alkuperäisjäsentä, Jutta ja Laura sekä vuodesta 2011 mukana ollut Heli Ranki.

Esityksiä voidaan toteuttaa ulko-, tai sisätiloissa. Tanssilliset tulishowt sopivat erilaisiin tapahtumiin, festivaaleille, gaaloihin, yritystilaisuuksiin, virkistysiltaan, polttareihin ja pikkujouluihin.

Taikatulet on esiintynyt mm. Sirkus Finlandiassa, Lintsin Valokarnevaaleilla, Grand Casinolla, Varietee Magigassa. Ulkomailla esityksiä on tehty Saksassa, Kreikassa, Espanjassa, Marokossa, Algeriassa, Japanissa ja Australiassa.

Esitykset

Taikatulet - Sparks
Kesto: 10 min

Pyydä tarjous

Vahvaa steam-punk henkeä löytyy Sparks!-esityksestä, jossa ei kipinöissä säästellä!

Kolmen naisen esityksessä otetaan käyttöön hienoimmat tuli- ja kipinävälineet, klassista ”Taikatulet”-koreografiointia unohtamatta. Uutena aluevaltauksena ovat todella näyttävät pyrotekniset välineet, yhteistyössä pyroteknikko Kari Halion kanssa toteutettuna! Tämä on tuliesitys nostettuna seuraavalle tasolle!

Tilavaatimus: Minimissään 8 (syvyys) x 12 metriä (leveys) vapaata, kohtuullisen tasaista tanssitilaa, tanssitila voi olla asfaltti, hiekka tai lyhyt nurmikko. Talvella alueen tulee olla aurattu ja tarpeen tullen hiekoitettu.

TÄMÄN LISÄKSI:
Kipinäsateet loppuhuipennukseksi vaativat esiintymisalueen molemmille puolille (leveyssuunnassa) noin 5-10m lisää tilaa jossa ei ole mitään syttyvää tai pintoja jotka vaurioituvat kipinöistä.

Tuliesitys sisälavalle
Kesto: 8 min

Pyydä tarjous

Kaksi upeaa koreografiaa sisältävä tuliesitys sisälavoille. Tuliesitys on intensiivinen ja jännittävä ohjelma joka luo tunnelmaa isompiin tiloihin ja tapahtumiin.

Tilavaatimukset: Tuliesitys sisätiloissa vaatii aina huolellista valmitelua ja tilan tulee olla siihen soveltuva.

Vapaata tilaa lavalla minimissä 8m x 4m, korkeus 4,5m. Mitään syttyviä materiaaleja ei saa olla lähietäisyydellä. Alue tarvittaessa palotarkastettu ja luvat tilan puolesta ja pelastusviranomaiselta. Taikatulet hoitaa lupaprosessin asiakkaan puolesta, tai tuliesityksen tiedot liitetään tapahtuman pelastussuunnitelmaan.

Olemme esiintyneet sisätiloissa monissa paikoissa, mm. Vanha ylioppilastalo, Linna-hotelli, Astoria sali… Parkettilattia tai museoviraston suojelema kohde ei ole este esitykselle.

Taikatulet - Ledshow
Kesto: 15 min

Pyydä tarjous

Taikatulien valoesitys tuo uutta, tyylikästä ja lumoavaa viihdettä tapahtumiin!

Luminis on värikästä fantsiamaailmaa henkivä tunnelmaltaan maaginen ja hypnotisoiva tanssi- ja jongleerausesitys. Esityksessä käytetään näyttäviä silkkiviuhkoja, sekä kirkkaan värikkäitä LED-valojongleerausvälineitä ja LED-hulavanteita. Kaunista tanssia ja siroa liikettä täydentää elektroninen musiikki, jossa yhdistyvät eteeriset melodiat sekä vauhdikaat ja mukaansatempaavat rytmit.

Esitys sisältää neljä koreografiaa.

Kokoonpano

Laura Koskinen

Heli Ranki

Jutta Aalto

Erityismaininnat

Toteutamme sekä valo- että tulishowt turvallisesti niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Lisätiedot

Saatavana myös räätälöityjä koreografioita tai sitten sisääntuloon muokattu tuliesitys