Taika-kamut

Taika-kamut toteuttavat ikimuistoiset syntymäpäivät ja hauskat tapahtumat!

Viihdelajit:

Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tuulispäänä ja Hauskiksena hääräävät ystävykset Pirkanmaalta!

Tuulispää on toiminut solistina jo parinkymmenen vuoden ajan erilaisissa kokoonpanoissa. Hänelle on tärkeää tehdä laadukasta musiikkia ja luoda lapsille Hauskiksen kanssa elämyksiä ja mahdollisuuksia käsitellä erilaisia tunteita. Yhdessä Tuulispää ja Hauskis jakavat lapsille ja perheille iloa ja hyvää mieltä!

Taikamaasta saapuva kolmikko Taikuri Halonen, Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja vekkuli pörröinen hassuttelija-koira Hauskis, ilahduttavat yleisöä laadukkailla esityksillään.

Esitykset

Iloista musiikkia tapahtumiin
Kesto: n. 30 min

Pyydä tarjous

Ystävykset Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja hänen koiransa Hauskis rientävät Taikamaasta hauskuuttamaan ja liikuttamaan lapsia! Tuulispään omat, mukaansatempaavat laulut, huumori ja Hauskiksen pörröinen olemus valloittavat yleisön takuuvarmasti! Lapset pääsevät osallistumaan esitykseen monin tavoin ja mielenkiinto on taattu loppuun asti.

Esityksestä vastaa Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja hänen koiransa Hauskis.

Musahubailu
Kesto: n. 30 min

Pyydä tarjous

Musahupabailu on iloista musiikkia, mukaansa tempaava meininkiä ja hupsun hauskaa hassuttelua. Musahubailu-esityksen kesto on n. 30min ja sen lisäksi voidaan järjestää Meet & greet-hetki, jolloin lapset pääsevät tervehtimään hahmoja ja saavat kivat fanikortit.

Esityksestä vastaa Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja hänen koiransa Hauskis.

Taika-kamut
Kesto: n. 30 min

Pyydä tarjous

Esitys on kestoltaan n. 30 min ja sisältää hämmästyttäviä taikatemppuja, Tuulispään omia mukaansatempaavia lauluja ja Hauskiksen hassuttelua. Esitys osallistaa lapsia ja saa heidät myös liikkumaan ja tanssimaan, sekä nauttimaan iloisesta tunnelmasta. Tuulispään kanssa yleisö voi laulaa myös toivelauluja!

Esityksen jälkeen taikuri taiteilee taikuri-ilmapalloja ja lapset voivat halata ja tulla kuvatuiksi prinsessan ja Hauskiksen kanssa. Taikakamut yhdistää taian, musiikin ja huumorin vaikuttavaksi kokonaisuudeksi, joka pitää otteessaan niin lapset kuin aikuisetkin!

Näytteet

Kokoonpano

Lohikäärmeprinsessa Tuulispää

Hauskis -koira

Taikuri Halonen

Erityismaininnat

Hauskiksella ja Tuulispäällä on vankka kokemus lasten parissa toimimisesta varhaiskasvatuksessa.

Lisätiedot

Tarvittaessa esiintyjillä on mukana omat äänentoistolaitteet

Lisää kuvia