Suomijatsikot

Raikas tuulahdus iskelmä- ja popmusiikkia 1960 luvulta tähän päivään jazzikkaasti esitettynä

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Uudelleensovitettuja klassikoita rohkean jazzvaikutteisesti!

Laulaja Ira Kaspi ja pianisti Eliina Mäkiranta Taal tuovat kuulijoille raikkaan tuulahduksen jazzikasta iskelmä-, ja pop musiikkia 1960 luvulta tähän päivään.

Kaspi ja Mäkiranta Taal ovat uudelleensovittaneet suomiklassikoita tai suomalaisiksi miellettyjä lauluja rohkean jazzvaikutteisesti. Ohjelman syvyyttä lisää myös musiikkiin ja jazzgenreen tyypillisesti kuuluvat improvisaatio-osuudet.

Ira Kaspi – on jazzlaulaja ja toiminut alalla reilut 30 vuotta artistina ja pedagogina. Iran erityisalueet ovat jazzstandardit, evergreenit ja latinohjelmisto. Hän on myös erikoistunut suomalaisten iskelmien ja poplaulujen uudelleen sovituksiin jazzhenkiseen tyylisuuntaan.

Eliina Mäkiranta-Taal on helsinkiläinen freelance pianisti, joka rakastaa jazzmusiikkia mutta toimii myös laajasti erilaisissa yhtyeissä ja säestystehtävissä kevyen musiikin saralla. Eliina on toiminut muusikkona viimeiset 30 vuotta ja hän soittaa erilaisissa jazz yhtyeissä sekä Anneli Saariston vakituisena säestäjänä.

Esitykset

Suomijazzikot
Kesto: 2 x 45 min tai sop.muk.

Pyydä tarjous

Konsertti sisältää suomalaisia iskelmäklassikoita, jotka on sovitettu jazzikkaasti uuteen muotoon mm. ”Katson autiota hiekkarantaa” tai ”Tango merellä”, tai vaikkapa ”Tähdet meren yllä”. Uudempaa suomalaista tuotantoa edustaa esim. Aikakoneen ”Keltainen toukokuu”