Stand up-muusikko Ville Saarenketo

Vauhdikasta, sopivan sekopäistä ja mielenkiintoista Ville Saarenketoa kuvaa parhaiten sana stand up-muusikko.

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Villen lavapersoona on yhtä aikaa vähän pöllö ja koominen mutta silti huikean lahjakas ja taitava.

Keikalla voi sekä nauraa kippurassa että hämmästyä Villen mielettömästä kyvystä käsitellä bassoa kaksiäänisesti. Musiikki on tämän miehen keikoilla vahvasti mukana eikä se todellakaan jää epäselväksi. Villen taito yhdistää huimat soittotaidot voimakkaita naurunpyrskähdyksiä aiheuttaviin huomioihin arkielämästä on tuonut keikkojen lisäksi myös menestystä esimerkiksi bassosoolon ja viihdeohjelmien suomenmestaruuskisoissa.

Komedia on ollut Villen elämäntapa lapsesta asti, olihan se aina kivaa saada muut nauramaan. Kielisoittimet kitara ja basso tulivat kuvioihin vuonna 1996, mistä lähtien Ville on musisoinut ympäriinsä ja käynyt näyttäytymässä rumpalikollegansa kanssa jopa Talent-finaalissa asti (2007).

Vuonna 2011 oli ensimmäisen stand up-keikan aika Helsinkiläisessä Bar Bäkkärissä. Sen verran hyvin meni, että Ville näki tilaisuutensa alalla, jatkoi uurastamista ja tähän päivään menneessä keikkoja on tullut tehtyä ainakin tuhannen verran.

Ammattitaitonsa ja monipuolisuutensa ansiosta Villen uskaltaa tilata keikalle oikeastaan minne tahansa. Musiikin ja komedian superviihdyttävä yhdistelmä on juuri sopiva välikevennys virallisempaan tilaisuuteen mutta sopii myös vaikka häihin tai synttärijuhlille kuin nyrkki silmään. Onpa Ville käynyt tarinoimassa bassonsa kanssa koululaisillekin ja saanut norjalaisen pikkulinnun nielaisemaan jyvän väärään kurkkuun.

Esitykset

Komiikkaa ja musiikkia
Kesto: 40 min

Pyydä tarjous

Ville Saarenketo tekee stand up -komiikkaa persoonallisesti yhdistämällä komiikkaa ja musiikkia.

Saarenkedon esitysten rakennuspalikoina ovat tunnetut popkappaleet, jotka ovat sanoja vääntelemällä saaneet aivan eri näkökulmia.

Näytteet

Kokoonpano

Ville Saarenketo

Erityismaininnat

Bassosoolon Suomen mestari 2006

Talent Suomi -finalisti 2007

Viihdeohjelmien Suomen mestari 2014

Lisätiedot

Mukana kulkee esityksessä tarvittava äänentoisto

Show is available also in English

Lisää kuvia