Stand up -koomikko Tomi Haustola

Tahdolla, Tyylillä ja Tunteella - Tomi Haustola

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tomi on kokenut koomikko, joka naurattaa tilanteessa kuin tilanteessa

Tamperelaistunut pikkukaupungin nuorimies kertoo havainnoistaan, ajatuksistaan ja kokemuksistaan syötellen palloa myös yleisölle. Pieni koko korvautuu suurella suulla, aktiivisella liikkeellä ja pilkkeellä silmäkulmassa. Spontaanin ja energisen esiintymistyylinsä ansiosta mies sopii mainiosti esiintymään tai toimimaan myös juontajana erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa.

Tomi keikkailee aktiivisesti ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa kaiken kokoisille yleisöille. Yleisöjen koot ovat vaihdelleet 5-1500 henkilöön, tilaisuudet häistä ja syntymäpäivistä yritysten pikkujouluihin ja päivänavauksiin. Tapahtumasta ja yleisömäärästä riippumatta lopputulos on ollut aina hauska. Tomi onkin saanut kiitosta siitä, että muokkaa esityksensä yleisön ja tilaisuuden luonteen mukaiseksi.

Tomi Haustolan improvisaatiokyky sekä rohkeus olla aidossa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa varmistavat, että esitys on joka kerta ainutlaatuinen ja viihdyttävä.

Esiintyjänä Tomi on tullut tutuksi YLEn Naurun Tasapaino, Nelosen Stand up! sekä Noin Viikon Studio -ohjelmista. Tämän lisäksi Tomi on kirjoittanut mm. Suurmestari, Stadi vs. Lande ja Venla palkittua Noin Viikon Uutiset -komediaohjelmaa. Tomi on taustaltaan tietotekniikan diplomi-insinööri ja hänellä on stand up -kokemusta yli 13 vuoden ajalta.

Esitykset

Stand up -show
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Tahdolla, Tyylillä ja Tunteella toteutettu stand up -show joka saa yleisönne takuuvarmasti viihtymään!

Tomi on saanut asiakkailtaan paljon kiitosta siitä, että esitys on ainutlaatuinen ja hauska – tyylikkäästi ilman alapääjuttuja.

Tomin show muodostuu tilaisuuden ja asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidyistä jutuista sekä spontaanista vuorovaikutuksesta yleisön kanssa. Näistä paloista muodostuu ainutlaatuinen ja hauska esitys jota ei voi toistaa, mutta josta jokainen yleisön jäsen voi nauttia varmasti. Hän on erikoistunut erityisesti yritystapahtumiin, syntymäpäiviin ja hääjuhliin.

Näytteet

Kokoonpano

Tomi Haustola

 

Erityismaininnat

Yli 1000 stand up- keikkaa ympäri Suomea, sekä:

YLE Naurun Tasapaino 2014 -kisan finalisti

YLE Noin Viikon Uutiset -käsikirjoittaja 2016, 2015, 2014

Juontaja/käsikirjoittaja MTV, Tähdet tähdet – Nettijatkot 2014

Vuoden Stand Up Tulokas 2010 -finalisti

Noin Viikon studio -ohjelman vakituisena komediavieraana

Lisätiedot

Yleisölämmittelijänä useisssa YLEn, MTVn ja NELOSEN TV-ohjelmissa mm.

YLE Marja Hintikka Live 2016

MTV Tähdet, Tähdet 2015, 2014

NELONEN Hyvät ja huonot uutiset 2014