Stand up -koomikko Rami Valli

Rami on porilainen koomikko, jolla on ainutlaatuinen tapa katsoa maailmaa.

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Tervetuloa tutustumaan Rami Vallin maailmaan!

Hänen esityksensä ovat täynnä huumoria ja elämänviisautta, ja hän pystyy pilkkaamaan asioita niin, että niistä tulee hauskoja, mutta silti niistä jää aina jotain mietittävää.

Rami on erityisen tunnettu porilaisen näkökulmansa takia, ja hän kykenee tuomaan esiin asioita, joita muut eivät välttämättä huomaa. Hänen esityksensä ovat aina ajankohtaisia ja ajatusta herättäviä, ja hän pystyy yhdistämään niissä sekä kotimaisen että kansainvälisen näkökulman.

Jos haluat nauraa ja miettiä yhdessä Rami Vallin kanssa, älä epäröi tulla katsomaan hänen esitystään. Hän on loistava valinta sekä yksityisille että yritysten tapahtumiin, ja hänen esityksensä jäävät varmasti mieleen pitkäksi aikaa. Tervetuloa nauttimaan Rami Vallin huumorista ja elämänviisaudesta!

Esitykset

Stand up -keikka
Kesto: n. 30 min

Pyydä tarjous

Rami saa huumorillaan yleisönsä myötäelämään ja samaistumaan kaikkia koskettaviin asioihin ja tilanteisiin. Lavalle hän tuo oman havainnointinsa erilaisten ihmisten parista ympäri maailmaa ja käyttääkin itsestään termiä ihmiskeskeinen eri murteiden ja tapojen tulkitsija. Juttua tulee suomeksi, englanniksi ja menee hitunen ruotsiksikin. Tämän setin jälkeen jää on rikottu ja puheenaiheita riittää. Esityksen kesto noin 30 minuuttia tai sopimuksen mukaan.

Kokoonpano

Rami Valli

Erityismaininnat

Sanan Säilä puhekilpailun voitto

Tomaatteja! Tomaatteja! -tapahtuman Kong-show’ssa 2. sija

Lisätiedot

Ramilta taipuu myös asiallisempikin tyyli erilaisten tilaisuuksien juontajana tai kouluttajana.