Stand up -koomikko Petri Hankonen

Palkittu Stand up -koomikko Petri Hankonen ei ole turhaan palkintojaan ansainnut!

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Petri Hankonen on kotoisin Piippolasta, mutta ei ole vaari vaan koomikko

Vuonna 2014 hän voitti Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin, Kong Show’n, sekä Kuopion Komediafestivaalien Pannullinen Naurua -kilpailun.  Petri Hankonen on myös Uutisvuodon ja Villin Kortin käsikirjoittajanakin mainetta niittänyt stand up -koomikko, jolla on takanaan jo yli 700 keikkaa.

Petri seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös viivojen yli, mutta niin että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli. Petri ei tarjoile koskaan kädenlämpöisiä keitoksia, vaan komediasoppa kiehautetaan aina sataan asteeseen!

Esitykset

Stand up -esitys
Kesto: 20 min

Pyydä tarjous

Petri on tilannetajuinen ja varmaotteinen koomikko joka esiintyy aina rennosti omana itsenään, ja jonka oivaltava komiikka saa yleisön kuin yleisön viihtymään. Petri Hankosen monipuolinen ja hyvin rullaava esitys sisältää sujuvaa vitsailua niin hänestä itsestään kuin maailman menosta!

Kokoonpano

Petri Hankonen

Erityismaininnat

Vuoden Tulokas 2014

Kong Shown voitto 2014
Tomaatteja Tomaatteja festivaaleilla

Pannullinen Naurua -kilpailun voitto 2014

Lisätiedot

Juttujensa välillä Petri tarttuu kitaraan, ja kappaleina voi olla omia humoristisia sanoituksia tuttuihin sävelmiin tehtynä, tai Jaakko Tepon tunnetuksi tekemiä ralleja.