Stand up-koomikko Olli Siiki

Jo vuodesta 2007 komiikkaa tehnyt Siiki on hyvin samaistuttava tavallinen mies!

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Olli ei ole tasainen koomikko, vaan hänessä on kerroksia kuin sipulissa

Olli Siiki on sydämeltään Tamperelainen, mutta nykyään Pirkkalasta stand up lavoille ponnistava (ja portaiden löytyessä astelevakin) teräväsanainen tarinankertoja. Hän asuu yhdessä neljän koiran ja yhden ihmisen kanssa ja vielä joku päivä aikoo kertoa asiasta heillekin.

Jokapäiväiset ongelmatilanteet näytellään Ollin mielessä valkokankaan täyttävinä elämän ja kuoleman lopputaisteluina. Porot ja kahvipaketit saavat uuden merkityksen, lähikassan Ritva oman saagan.

Kokemusta löytyy niin kokkina, hotellivirkailijana kuin huonekalumyyjänäkin, mutta ihmisille jutustelun hän todella osaa.

Esitykset

Stand up show
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Tässä viihdyttävässä Stand up -showssa Olli jutustelee yleisön edustajien kanssa luontevasti ja usein jopa luontevammin, kuin kavereilleen. Mutta mistäpä sitä mies luontevammin puhuisi, kuin omasta elämästään ja perheestään. Hetken Ollin lapsuudelle, veljelle, lemmikille ja parisuhteelle naurettuasi, luulet jo melkein tuntevasi tämän ihmisen, kunnes matto lennähtää jalkojesi alta yllättävämmin, kuin Aladdinin taikamatto.

Vaikka Ollin oman elämän käänteille ja vastoinkäymisille riittäisi naurettavaa useammaksi tunniksi, on aihealueita silti käyty läpi monipuolisesti tuttavien vanhemmuudesta eläinmaailman ihmeellisyyksiin asti. Mm näitä aiheita ei lavalle voisi hauskemmalla realismillaeläytyen monikaan tuoda.

Kokoonpano

Olli Siiki

Erityismaininnat

Radio Aallon vuoden koomikko 2012 – kilpailussa kymmenen parhaan joukossa

Vuoden tulokas – Finaalissa v. 2009

Lisätiedot

Esitykset on räätälöitävissä asiakkaan toiveita kuunnellen ja huomioiden.