Sirkustaiteilijat Kate & Pasi

Monipuolisia sirkusesityksiä tapahtumiin ja juhliin

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Etsitkö esiintyjää juhliin vai puuttuuko pikkujouluista esiintyjä?

Haluatko tehdä yrityksesi juhlista unohtumattomat? Tarjoamme korkeatasoista sirkusohjelmaa tilaisuuksiin ja juhliin, joiden avulla voit lisätä tapahtuman viihdearvoa. Olipa kyseessä sitten yrityksen juhlat tai pikkujoulut, meiltä löydät sopivan esiintyjän ja monipuolisen sirkusohjelman tarpeisiisi.

Esiintyjämme Kate ja Pasi ovat alansa huippuja, joilla on yli 10 vuoden esiintymiskokemus. Voit varata heidät joko yhden sirkusesityksen tai koko illan ajaksi riippuen tapahtumasi tarpeista. Duo Kate ja Pasi ovat maailmalla kiertäneet ja kansainvälisesti palkitut taiteilijat, jotka tarjoavat yleisölle huikeaa akrobatiaa, vauhdikasta jalkajongleerausta sekä taidokasta ruoskien hallintaa yhdistettynä komiikkaan. Heidän esityksensä tuo juhliin ainutlaatuista ohjelmaa ja elämyksiä, joihin yleisö ei ole tottunut.

Autamme sinua valitsemaan sopivan sirkusohjelman yrityksesi juhliin ja tapahtumiin suunnittelemalla ohjelman yhdessä kanssasi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Yhteistyössä meidän kanssamme voit varmistaa, että tapahtumasi on unohtumaton ja viihdyttävä kaikille vieraille.

KATERINA REPPONEN
Katerina Repponen on sirkuslajiltaan antipudisti eli jalkajonglööri, joka on tehnyt itselleen mainetta sirkustaiteiden maailmassa. Katerina aloitti sirkusharjoittelun 6 vuotiaana. Hän kuului aikanaan Helsingin kaduilla esiintyneen Aino Heikkisen esiintyjäryhmään ja monet ovat varmaan nähneet hänet Kolmen sepän patsaalla tai Esplanadin puistossa. Harrastus muuttui pikku hiljaa ammatiksi. Katerina kehitti taitojaan espoolaisessa Suvelan sirkuskerhossa sekä Circus Helsingillä ja opiskeli sirkusalan perustutkinnon Koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa. Katerina valmistui sirkusartistiksi Lahdesta 2010 ja sai heti kiinnityksen ulkomaille. Lisäksi Katerina sai koulutusta maineikkaassa Ukrainan valtion sirkuskoulussa Kiovassa. Katerina esiintyy aktiivisesti ympäri maailmaa erilaisissa tuotannossa, festivaaleilla ja teattereissa.

PASI NOUSIAINEN
Kymmenvuotiaana liityin tamperelaiseen Sorin Sirkukseen. Harrastuksesta tuli pian tärkeä osa elämääni ja jalkapallomaalivahdin ura sai jäädä. 1992 yhdessä Eero Auvinsen kanssa perustimme jonglööriduuon, The Buldig Brothers. Ryhmä pitää edelleen hallussaan vuoden 1995 Guinnessin maailmanennätystä: Maailman pisin jonglööriesitys, 12 tuntia. Valmistuin Circuspiloternasta, sirkuskoulusta Ruotsista vuonna 2004 ja päälajinani ovat pariakrobatia ja jongleeraus. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt monissa sirkusproduktioissa sirkustaiteilijana ja useissa teatterituotannoissa näyttelijänä. Olen myös osallistunut useisiin tv-ohjelmiin.

Esitykset

Pariakrobatia numero ”Solo for two” :
Kesto: 8 min

Pyydä tarjous

Sisätapahtumiin, gaaloihin ja yritystapahtumiin soveltuva näyttävä ohjelmanumero. Esitys sopii mainiosti esimerkiksi juhlien avausnumeroksi tai tunnelmankohottajaksi.

Esiintymisalueen koko minimissään 5 m x 5 m + korkeus 5 m.

Tämä esitys on voittanut erikoispalkinnon Grenoblen kansainvälisessä sirkuksen festivaalissa Ranskassa vuonna 2022 sekä hopeapalkinnon Golden Karl -festivaaleilla Latviassa vuonna 2014.

Purple Wind - jalkajongleerausesitys
Kesto: 6 min

Pyydä tarjous

Vauhdikas ja näyttävä jalkajongleerausesitys. Esitys sopii sopii mainiosti niin isoihin kuin pieniinkin juhlatilaisuuksiin.

Jalkajongleeraustaiteilija Katerina hämmästyttää ainutlaatuisilla tempuillaan ja taidoillaan. Hän heittelee ja tasapainoittelee jaloillaan erilaisia välineitä. Katerina on alansa huippu tässä lajissa.

Esiintymisalueen koko minimissään 3m x 3m + korkeus 4 m.

Red Roses - Ruoska esitys
Kesto: 6 min

Pyydä tarjous

Hauska ja vauhdikas ruoska esitys.  Sopii erinomaisesti esimerkiksi pikkujouluihin.

Tilavaatimukset: 6m x 6m korkeus 5m

Koko illan paketti
Kesto: yht. 17 min

Pyydä tarjous

Illan aperitiivin yhteydessä näyttävä pariakrobatiaesitys (5 min)

Pääruoan jälkeinen vauhdikas ja ainutlaatuinen jalkajongleerausesitys (7 min)

Illan päätteeksi huumorilla höystetty ruoskaesitys, joka takaa takuuvarmat naurut (5 min)

Kahden esityksen paketti
Kesto: yht. 10 min

Pyydä tarjous

Tilaisuuden alkuun näyttävä pariakrobatiaesitys (5min).

Tilaisuuden päätteeksi tai tauon kevennykseksi vauhdikas jalkajongleerausesitys (5min).

Kevyt paketti
Kesto: 5-8 min

Pyydä tarjous

Näyttävä yllätysesitys (5-8min), joka starttaa juhlat käyntiin ja luo rennon fiiliksen. Valitaan yhdessä sinulle sopiva esiintyjä tai ohjelmanumero, jonka avulla luot juhlistasi ikimuistoiset.

Koko perheen esitykset
Kesto: 20-30 min

Pyydä tarjous

Esitykset eivät vaadi teatteritilaa ja ne voi hyvin toteuttaa esim. kauppakeskukuksessa tai aulatiloissa.

Elämyksiä yrityksille
Kesto: 20-40 min

Pyydä tarjous

Tarjoa henkilökunnalle tai avainasiakkaillesi hauska, viihdyttävä ja hyödyllinen elämys!

Jongleereaus työpaja tuo hymyn huulille, luo positiivista ilmapiiriä ja takaa ikimuistoisen kokemuksen kaikille osallistujille. Unohtumattoman ja yhteishenkeä nostattavan jongleeraus työpajan voi toteuttaa toimistolla tai etänä esimerkiksi webinaarissa.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat olleet mm. Metso Outotec, Suomen Punainen Risti, Muistiliitto. Jongleeraus on osoittautunut mainioksi tavaksi tuoda piristystä työyhteisöön ja tukea tiimin yhteishenkeä.

Työpajan kesto (20-40 min) sovitaan tilaajan toiveiden mukaisesti

 

Näytteet

Kokoonpano

Katerina Repponen

Pasi Nousiainen

Erityismaininnat

PALKINNOT

2022  SPECIAL PRIZE Grenoble International Circus Festival – France

2022 – 2nd JURY PRIZE  + Kinder jury Prize – Kleinkust Festival Usedom – Germany

2017  JURY PRIZE – Bochum Open Flair – Germany

2014  SILVER PRIZE  – Golden Karl International Circus Festival – Latvia

Lisätiedot

Olemme sirkustaiteilijoita Helsingistä. Viimeiset 10 vuotta olemme kiertäneet maailmalla esiintymässä tapahtumissa, juhlissa ja festivaaleilla  Olemme esiintyneet yli 20 maassa ja yli 90 kansainvälisellä festivaalilla.

Lisää kuvia