Sirkus Bravuuri

Olemme pieni, mutta sitäkin lämminhenkisempi yhteisö Kouvolasta!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Sirkuskoulu Bravuuri tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista sirkusohjelmaa!

Olemme vuosien varrella esiintyneet mm. Pietarin Suuressa Sirkuksessa, Viking Linen laivoilla, Tykkimäen huvipuistossa, Plan-Ilta lapselle -ohjelmassa sekä useissa muissa tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa. Lisäksi olemme kiertäneet ja esiintyneet omassa sirkusteltassa ympäri Suomea.

Ohjelmisto muokataan aina erikseen keston, paikan sekä asiakastilaisuuden ja toivomusten mukaan. Ohjelmistostamme löytyy ohjelmanumeroita sekä lapsille -että aikuisille suunnattuihin tilaisuuksiin, niin pieniin kuin suurempiinkin tapahtumiin.

Sirkus Bravuuri tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista sirkusohjelmaa erilaisiin tilaisuuksiin.

Ohjelmisto muokataan aina erikseen keston, paikan sekä asiakastilaisuuden ja toivomusten mukaan. OSirkus Bravuurin ohjelmistosta löytyy ohjelmanumeroita sekä lapsille että aikuisille suunnattuihin tilaisuuksiin, niin pieniin kuin suurempiinkin tapahtumiin.

Esitykset

Puujalkakävelijät
Kesto: 15 min

Pyydä tarjous

Ihmetystä herättävät 2,5-metriset puujalkakävelijät viihdyttävät kävijöitä tapahtumissa sirkusohjelman lomassa. Kävelijät voivat jakaa samalla tapahtumaan liittyvää oheismateriaalia, kuten ilmapalloja, flyereitä…  Puujalkakävelijät ovat pukeutuneet tyylikkäisiin ja näyttäviin esiintymisasuihin.

Puujalkakävelijät ovat tilattavissa yhdessä jonkun /jonkin muun sirkusohjelman kanssa

Baila Hula Hoop
Kesto: 5 min

Pyydä tarjous

Pienempiin tiloihin menevä, iloisen kupliva vannenumero täynnä taitoa yhden artistin esittämänä!

Tilavaatimukset: 3mx3m, korkeus 2,5m.

Blinded
Kesto: 5 min

Pyydä tarjous

Koskettava ilma-akrobatiaesitys erikoisella, itsestään seisovalla ilmarenkaalla esittelee kahden ihmisen yhteistyötä ilmassa. Notkeutta, voimaa ja tasapainoa vaativalla välineellä yhdistetään elementtejä tankotanssista sekä rengastrapetsista.

Tilavaatimukset: 6mx6m, korkeus 4m

Funky Ropes
Kesto: 7 min

Pyydä tarjous

Koko perheelle soveltuva metka esitys, jossa akrobatiataitoja esitelläänkin kera hyppynarujen. Luvassa omaperäistä ja korkeatasoista sirkusta. Tällä esityksellä nostatetaan varmasti tapahtuman tunnelma kattoon!

Tilavaatimukset: 6mx6m, korkeus 4m

Non stop- sirkustemppupisteet
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Tässä konseptissa tuomme sirkuksen käsinkosketeltavaksi!

Kattava sirkusvälineistö takaa elämyksen koko perheelle ja kaiken ikäisille, kun kokeilemaan pääseekin ihan itse, miltä esimerkiksi jongleeraus, nuoralla tasapainoilu tai yksipyöräily tuntuu.  Työpajassa mukana kattava sirkusvälineistö ja ammattiohjaajat.

Tämä työpaja on tilattavissa yhdessä esitysten kanssa.

Näytteet

Kokoonpano

1-6 henkeä tilaisuudesta ja toiveista riippuen.

Erityismaininnat

Bravuurilaiset ovat vuosien varrella esiintyneet mm. Pietarin Suuressa Sirkuksessa, Viking Linen laivoilla, Tykkimäen huvipuistossa, Plan-Ilta lapselle -ohjelmassa sekä useissa muissa tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa.

Lisäksi he ovat kiertäneet ja esiintyneet omassa sirkusteltassa ympäri Suomea.

Lisätiedot

Kysy pakettihintaa mikäli tilaat useamman ohjelmanumeron!