KATRIINA HONKANEN SILTA-kiertue 2024

Kiertuekokoonpano Silta -kvartetti koostuu taitavista, monipuolisista ja pitkän uran tehneistä muusikoista.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Katriina Honkanen
on pitkän linjan teatterin- ja musiikintekijä. Ensimmäinen levy, UNI, on julkaistu vuonna 1990 ja sitä on seurannut tasaisin väliajoin kahdeksan suomenkielistä levyä. Katriina säveltää, sanoittaa, soittaa, laulaa ja toimii tuottajana ja sovittajana. Rinnalla on kulkenut teatteriura. Katriina valmistui näyttelijäksi kuuluisasta ”Turkan koulusta” vuonna 1986, mutta vähitellen myös teatteriura on laajentunut uusien työnkuvien suuntaan. Nykyään Katriina ohjaa ja käsikirjoittaa ja on myös toiminut neljä vuotta teatterinjohtajana Mikkelin Teatterissa. Musiikkiura on kuitenkin jatkunut koko ajan teatterin tekemisen rinnalla.
Katriina on esiintynyt TV:ssä, konserteissa, klubeilla ja festivaaleilla useiden eri kokoonpanojen kanssa koko uransa ajan.

Keväällä 2023 tuli kaipuu päästä laulamaan myös omalla äidinkielellä. Luvassa on musiikkia koko uran ajalta: Silta, Siljan talossa, Punaiset kengät, Huhtikuu, Vien sinut aamua katsomaan. Nämä laulut ja monta muuta voi edelleen kuulla soimassa radiossa.

Ilkka Tenhunen
on toiminut Katriinan luottokitaristina vuodesta 1979. Hän on myös soittanut teattereissa (mm. Suomen Kansallisteatteri, Samppalinnan Kesäteatteri ja Lahden Kaupunginteatteri) ja ollut tuottajana sekä Katriina levyillä että mm. Timo Ylisen levyillä.

Jari Heino
aloitti basson soiton 12-vuotiaana. Hän opiskeli Oulunkylän Pop/Jazz opistossa 1978-1982. Ammattimainen keikkailu alkoi 1983 Tapani Kansan yhtyeessä ja vuosikymmenen loppupuolella hän alkoi tehdä studiotöitä, mm. Kaj Westerlundin, Jaakko Salon, Kassu Halosen ja Veikko Samulin sessioissa. Samoihin aikoihin alkoi myös keikat televisio-orkestereissa, kapellimestareina mm. Antti Hyvärinen ja Olli Ahvenlahti.

Free Lancer – keikkojen rinnalla hän on vuosien varrella soittanut myös eri yhtyeissä, mm. Maarit, Oiling Boiling, Juha Björninen ja Paula Koivuniemi, vain muutama mainiten.

2000-luvulla mukaan tuli myös teatterityöt Helsingissä, Lahdessa ja Tampereella. Tuotannoista mainitaan vaikkapa Rent, Billy Elliot, Tarzan, Kinky Boots ja Something Rotten.

Tunnetuimpia levyjä, joilla hän on soittanut, on esim. Jari Sillanpään ensimmäinen, Suomen kaikkien aikojen myydyin levy. Sen lisäksi Kirkan Surun Pyyhit Silmistäni, Kari Tapion Myrskyn Jälkeen ja Vesa Matti Loirin Sydämeeni Joulun Teen ovat tutuimmasta päästä.

Ricardo Miguel Padilla
on syntynyt Talcahuanossa Chilessä, mutta asunut jo lapsesta asti Suomessa. Monipuolinen muusikko on esiintynyt mitä erilaisimmissa kokoonpanoissa Euroopan lisäksi USA:ssa, Kanadassa, Kuubassa, Venäjällä, Israelissa, Taiwanissa ja Japanissa. Hänen musiikilliset intressinsä ulottuvat renessanssi-ja barokkimusiikista latinalais-amerikkalaiseen, flamencoon, jazziin, sekä pop- ja teatterimusiikkiin.

Ricardo on esiintynyt ja/tai levyttänyt mm. seuraavien artistien kanssa: The King’s Singers, Suomalainen Barokkiorkesteri, Samuli Edelmann, Orkestra Suora Lähetys,  Teho Majamäki Travelogue, Kiko Loureiro, Septeto Son, Kuukumina, Raul Mannola, UMO Helsinki Jazz Orchestra, Kari Kriikku, Kymi Sinfonietta, Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch & Tampere Filharmonia, Lapin Kamariorkesteri, Oulu Sinfonia, Larry Coryell, Michael Brecker, Joyce Moreno, Esa Pietilä The Case, Radion Kamarikuoro, Israel Camerata, Cleveland Baroque Orchestra, Tango-orkesteri Guardia Nueva, Tapani Kansa, Arja Saijonmaa, Arnold Chiwalala, Katriina Honkanen & Tulilintu, Pappas Eget Band etc…

Ricardon soittoa kuullaan yli 80:llä äänitteellä barokkimusiikista etnoon, flamencoon, jazziin ja singer-songwriter musiikkiin sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti. Esiintymispaikat ovat vaihdelleet konserttilavoista klubeihin ja teattereihin sekä televisioon.

Esitykset

Silta konsertti
Kesto: 2 x 45 min / 70 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Luvassa on musiikkia koko uran ajalta: Silta, Siljan talossa, Punaiset kengät, Huhtikuu, Vien sinut aamua katsomaan. Nämä laulut ja monta muuta voi edelleen kuulla soimassa radiossa.

Konsertin voi tilata joko väliajallisena (2 x 45 min) tai  ilman väliaikaa (70 min).

Näytteet

Kokoonpano

Katriina Honkanen
laulu, akustinen kitara

Ilkka Tenhunen
sähkökitara

Jari Heino
basso

Ricardo Padilla
lyömäsoittimet, rummut

Lisätiedot

Kvartetin mukana kulkee laadukas äänentoisto