Showmies Raimo Suuronen

Tämän Showmiehen voit tilata Elviksenä, itsevarmana gigolo José Manuelina, tai sitten omana itsenään trubaduurina

Viihdelajit:

Musiikki, Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Raimo Suuronen on muusikko ja teatteritaiteen ammattilainen

Kun nämä kaksi asiaa yhdistetään satojen esiintymisten tuomaan kokemukseen, syntyy show, joka antaa kuulijalle ja katsojalle ennenkokemattoman elämyksen. Voit tilata juhlatilaisuuteesi hätkähdyttävän Elvis-shown, José Manuelin riemukasta stand-up komiikkaa, sekä elävää musiikkia viihdemusiikista rock’n rolliin.

Raimo Suuronen esittää omana itsenään stand-up komiikan keinoin hauskoja juttuja. Hän myös toimii tarvittaessa illan isäntänä tai juontajana. Musiikki tulee elävästi laulettuna, kitaroilla säestäen, omassa studiossa tehdyiltä taustoilta. Eli yksi soittaja kuulostaa koko bändiltä.

Esitykset

Elvis show
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Näyttävä Elvis-show on saanut suuren suosion ympäri maata ja jopa maan rajojen ulkopuolellakin. Puolen tunnin show käsittää Elviksen tunnetuimpia lauluja elävästi laulettuna, valoineen ja pukuineen.  Näyttävä show on hauska ja sisältää yllättäviä käänteitä.

Shown voi tilata isommille yleisöille myös tanssijoiden kanssa.

José Manuel
Kesto: 25 min

Pyydä tarjous

Hieman surkuhupaisa, mutta naisten suhteen kovin itsevarma gigolo José Manuel saapuu Las Palmasin aurinkorannoilta tervehtimään suomalaisia tyttöystäviään.

Tähän esitykseen tarvitaan 14 juhlaan osallistujan nimet, puolet naisia ja puolet miehiä. José lukee ja kommentoi kortteja, joita kyseiset henkilöt ovat hänelle lähettäneet suomesta.

Trubaduuri Raimo Suuronen
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Ohjelmistossa on n. 300 musiikkikappaletta. Laaja-alaisesta repertuaarista löytyy lähes kaikkia musiikkityylejä aina viihdemusiikista tanssimusiikin kautta rock’n rolliin. Häätilaisuuksissa Raimo Suuronen voidaan tilata myöskin kirkkoon laulamaan. Äänentoisto on tilaajan käytössä niin kauan kun esiintyjä on paikan päällä.

Näytteet

Kokoonpano

Raimo Suurosen roolihahmot

– Elvis
– José Manuel
– Raimo Suuronen trubaduurina

Erityismaininnat

Raimo Suuronen on ollut jo yli kymmenen vuoden ajan eräs maamme suosituimpia kesänäytelmien kirjoittajia. Hänen luomansa hahmo, pienviljelijä Mooses Viinanen, on hauskuuttanut teatterin ystäviä kautta Suomen. Mooses-näytelmät ovat tehneet myös yleisöennätyksiä useissa kesäteattereissa. Teatterin ohjaustöistä on kokemusta parinkymmenen näytelmän osalta.

Vuonna 2004 Raimo Suuronen voitti Elvis look alike kilpailun.

Lisätiedot

– Äänentoistolaitteisto on tilaajan käytössä niin kauan kuin esiintyjä on paikalla

– Juonnot ja isännyydet satojen esiintymisten kokemuksella