Sheila Drag Show

Asiakkaiden ikisuosikki Sheila Drag Show jo yli 15 vuoden ja runsaan 1000 esiintymisen kokemuksella!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Sheila on taiteilija Antti Taipaleen luoma drag-hahmo, joka on keikkailee Sheilan koroissa!

Sheilan drag show perustuu tunnetuille näköishahmoille ja playbackille. Repertuaari on kuitenkin laajentunut viime vuosina useiden teatteriproduktioiden ansiosta. Sheilan esitykset ovat rakennettu teatterin keinoin, oivaltavalla huumorilla unohtamatta alkuperäisten artistien kunnioittamista. Drag show’ta vuodesta 2006 alkaen!

Sheilan repertuaarissa on useita hahmoja, mm.  Katri Helena, Paula Koivuniemi, Tina Turner, Anita Hirvonen, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Chisu, Maija Vilkkumaa, Meiju Suvas, Marion Rung, Lady Gaga, Madonna, Irina, Ellinoora, Erika Vikman,  sekä Lea Laven, ja monia muita hauskoja näköishahmoja.

”Esiintyjänä minulle on tärkeintä luoda viihdyttäviä, mutta myös koskettavia hetkiä, joita katsojat voivat muistella myös pitkään esityksen jälkeen. Aina ennen esiintymistä keskityn ja annan rauhan ja läsnäolon laskeutua tilaan ja itseeni. Sitä kautta saan ihmeellisen voiman, joka säteilee koko esityksen ajan ja kauttani matkataan useiden tunnettujen artistien maailmoihin.

Antti Taipale, väitöskirjatutkija ja esiintyjä”

Esitykset

Sheila Greatest hits
Kesto: 25 min

Pyydä tarjous

Greatest Hits drag show on Sheilan esitetyin ja suosituin esityskokonaisuus.

Greatest Hits pitää sisällään tunnetuimmat naishahmot niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Esitys päivittyy aika ajoin, kun uusia mielenkiintoisia hahmoja nousee pinnalle: esimerkiksi tällä hetkellä Erika Vikman ja vaikkapa Krista Kiuru.

Esityksen runkona on vuosien työn tulos. Olemme hioneet tiimimme kanssa esitystä timanttiseksi niin omien kokemustemme perusteella, mutta myös asiakaspalautteen kautta. Keräämme anonyymia asiakaspalautemateriaalia ja nyt lähes 10 vuoden ajalta voidaan nähdä mikä asiakkaiden mielestä toimii ja mikä ei.

Kokoonpano

Sheila Greatest Hits, yhden miehen dragshow

Sheila & dancers (2-4 tanssijaa)

Sheila ja Tommy – Quick Change

Erityismaininnat

Antti Taipale on mukana myös Finnhitsit -showssa sekä Drag Leidit lavalla -konserttikiertueella

Lisätiedot

Esitykseen valikoituu aina sen hetken kuumimmat nimet Sheilan intuition ja asiakkaan tilaisuuden mukaan.