Sampsa Astala

Sampsa Astala on Karkkilasta lähtöisin oleva sittemmin helsinkiläistynyt muusikko ja tuottaja

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Sampsan ura muusikkona alkoi Lordi-yhtyeestä

Sampsa toimi Lordissa rumpalina ja taustalaulajana. Hän oli mukana viidellä Lordin studioalbumilla sekä voittamassa Euroviisut vuonna 2006. Tämän jälkeen hän aloitti oman uransa, ensin Stala & So. -yhtyeen keulakuvana ja vuodesta 2016 lähtien sooloartistina. Sampsa on tuttu myös suomenkielisiä versioita Mötley Crüen biiseistä tekevän Mötikkä-yhtyeen laulajana.

Vuonna 2022 Astala julkaisi ensimmäisen virallisen soololevynsä: ”Se ihan kiva jäbä.” Monet levyn kappaleista on valittu Spotifyn suosituille soittolistoille. Myös Sampsan biisit, kuten Pikkukaupungin poika ja Mikä pahan tappais, ovat tulleet tutuiksi YLE Radio Suomen taajuudelta.

Esitykset

Sampsa Astala
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Sampsa Astalan soittaa omien kappaleiden lisäksi suomirokkia sekä englanninkielisiä pop- ja rock-klassikoita.

Materiaalin laajuus mahdollistaa monien erilaisten settien rakentamisen tilaajan tarpeen mukaan. Tähän yhdistettynä isojen esiintymislavojen tuoman kokemuksen ja näkemys yhdistettynä hyvään musiikkiin takaa onnistuneen illan ja erityistapauksissa myös toivekappaleita vastaanotetaan.

Kokoonpanon voi valita duon, trion tai koko bändin väliltä. Esityksen kesto 1 x 90 min. tai 2 x 45 min. Tarvittaessa 3 x 45 min. onnistuu myös.

Näytteet

Kokoonpano

Sampsa Astala (laulu, akustinen kitara)

Sampsa Astala ja Niko Hurme duo

Sampsa Astala trio

Sampsa Astala yhtyeineen

Erityismaininnat

Sampsa Astala on Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoan Euroviisuvoittaja -bändin (Lordi) rumpali Kita ja Niko Hurme yhtyeen basisti Kalma

Lisätiedot

Sampsaa voi kysyä myös tilaisuuksiin juontajaksi, DJ:ksi tai vaikka vetämään musavisaa livenä.