Sallad

Sallad on perustettu vuonna 2005 ja noussut yhdeksi maan halutuimmista bilebändeistä!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Sallad on esiintynyt myös maan eturivin artistien kanssa

Bändin vierailevina solisteina ovat käyneet mm. Pete Parkkonen, Diandra, Anna Puu, Petra, Vicky Rosti ja Paula Koivuniemi.

Sallad on pitkään yhdessä soittanut bändi, joka koostuu kokeneista ja monipuolisista muusikoista. He ovat soittaneet monien Suomen eturivin artistien taustalla ja keikkailleet lukuisissa yritysjuhlissa, häissä sekä festivaaleilla ja laivoilla, ja pian myös sinun bileissäsi?!

Yhtye tunnetaan huimasta muuntautumiskyvystä: energisen nykypopin ja rockin lisäksi lanteita keinutetaan espanjaksi ja portugaliksi lauletuilla lattareilla sekä haluttaessa perinteisemmällä tanssimusiikilla.

Esitykset

Sallad
Kesto: 2 x 45 min

Pyydä tarjous

Bändin laaja ja monipuolinen ohjelmisto on kerrytetty Itämeren laivoilla ja lukuisilla yritys- ja hääkeikoilla. Lisäksi Salladille voi tulla huutelemaan toiveita illan aikana, yllättävätkin kappaleet saattavat onnistua! Bändi valitsee soitettavat kappaleet aina paikan päällä tilaisuuden ja yleisön mukaan – tilaajan toiveet huomioiden.  Tutustu ohjelmistoomme kohdassa ladattavat materiaalit.

Soitamme oletuksena 2 x 45 min. setit mutta voimme räätälöidä soittomäärää tilaisuuden ja sopimuksen mukaan.

Kokoonpano

Henna Juvonen, laulu

Luis Herrero, laulu

Toni Lunden, kitara ja laulu

Jussi Liimatainen, koskettimet ja laulu

Pasi Huttula, basso ja laulu

Jari Salminen, rummut ja laulu

Erityismaininnat

Salladilla on ollut oma liveklubi Belge- ja Vltava-ravintoloissa. Lisäksi bändi on esiintynyt useana kesänä Mummotunnelissa artistivieraiden kanssa.

Lisätiedot

Bändin jäsenet soittavat ja laulavat myös monissa muissa kokoonpanoissa, kuten Poets Of The Fall, Anna Puu, Petra, Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet ja Knipi.

Salladia on mahdollista saada myös eri kokoonpanoissa, triona, kvartettina ja kvintettinä!