Sakke Korhonen

Sakke Korhonen on suorasanainen koomikko ja noussut nopeasti yhdeksi suomen mielenkiintoisemmista uusista stand up -kyvyistä.

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Taustasta ja ulkonäöstään huolimatta Sakke on erittäin lämmin ja rakastettava nallekarhumainen pallero.

Saken energinen ja omaperäinen esitys pitää hauskojen juttujen lisäksi sisällään sanaleikkejä, yllätyksiä, improilua sekä lähes poikkeuksetta herkimmille soveltumatonta huumoria (k18).

Sakke on kotoisin maalta, syvältä Mäntsälän metsistä. Nuoruudessa ei opiskelut pahemmin kiinnostaneet ja juhliminen, sekä rock´n rollin täyteinen elämä alkoi viemään miestä huolestuttavaan suuntaan. Aikuisikä meni hyvin pitkälle samoissa merkeissä, mutta kuvioihin tuli asuntolaina ja fyysisesti raskaat työt, kunnes terveys petti ja Korhonen joutuikin ensimmäistä kertaa elämässä ihan tosissaan opiskelemaan.

Hieman sen jälkeen, kun Sakesta oli tullut merkonomi, niin hänestä tuli myös isä. Nykyään tämä tatuoitu hulttio työskenteleekin seesteisessä tilitoimistossa ja myy siinä sivussa kirjekuoria Postin asiakaspalvelupisteellä. Tämä kuvio on yhtä ristiriitainen, kuin kala kuivalla maalla tai ketsuppi kaurapuurossa.

Vaikka ulkonäkönsä puolesta Sakke monesti sekoitetaan keski-ikäiseen junttiin, jonka parhaisiin ystäviin kuuluu makkara ja kalja (niin kuin kuuluvatkin), on hän näkemyksiltään tieteellisen maailmankuvan omaava pesunkestävä ateisti.

Epäonnistumiset ja hurtti huumori ovat kuuluneet Saken elämään jo lapsuudesta saakka, unohtaa ei myöskään tule kaiken maailman kommelluksia nuoruuden ja aikuisiän parisuhteissa. Näistä kaikista edellä mainituista lähtökohdista hän ammentaa juttunsa ja tarkkailee ympäröivää maailmaa ja lopputulos ei voi olla mikään muu kuin hersyvän hauska.

Sakke on loistava valinta juhlien tai tapahtumien esiintyjäksi. Oli kyseessä sitten pienempi tai isompi tilaisuus. Kokemusta on synttäreistä, polttareista, yritysten pikkujouluista ja vaikka mistä nakkikioskin avajaisista. Sakke on erikoistunut roastiin ja usein synttärisankarit tai esimiehet saavatkin kärventyä Korhosen grillissä, samalla kun yleisö nauraa vedet silmissä.

Esitykset

Stand up -komiikkaa
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Sakke Korhonen on suorasanainen koomikko, jonka huumori on yllättävää, omaperäistä ja usein aivan älytöntä. Olet saattanut nähdä Saken televisiossa tai pullonpalautusautomaatilla.

Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen pääset helposti eteenpäin. Kerro samalla muutamalla sanalla tilaisuudesta ja toiveistasi. Voit myös lähettää tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@starpoint.fi tai soittaa numeroon 024 809 2220.

Näytteet

Kokoonpano

Sakke Korhonen

Erityismaininnat

”Sakke oli esiintymässä häissämme ja nyt olemme eronneet”
Valtteri ja Emilia Bottas

”Sakke on todella hauska ja ehdottomasti paras toyboy mitä minulla on koskaan ollut”
Madonna

”Hauskempi kuin sorkka silmässä”
Irma J. Maatalousyrittäjä

Lisätiedot

Tarvittaessa keikalle mukaan otetaan äänentoisto sekä valokalusto

Lisää kuvia