Sahara

Tanssimusiikkia jokaisen makuun rautaisella ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Sahara on neljästä muusikosta koostuva kokoonpano

Väitetään, että yhtyeen nimen mukaan on nimetty suuriakin paikkoja jossain päin Afrikkaa. Mutta totta on ainakin se, että musiikki ei ole kuivaa.

Kokoonpanossa yhdistyy taidokkaaseen moniääniseen lauluun basso, kitara, koskettimet ja rummut menevinä sovituksina kaikenlaisesta musiikista.

Sahara kiertänyt Suomen tanssilavoja, tapahtumia sekä ravintoloita jo kolmella vuosikymmenellä parhaimmillaan n. 200 keikan vuosivauhtia. Orkesteri on laajalti tunnettu eteläisimmästä Suomesta aina Lapin laskettelukeskuksiin. Sahara on tehnyt keikkaa laajalla rintamalla ja mm. sadat hääparit ovat tanssineet häävalssinsa Saharan tahdissa.

Sahara on myös tuttu monia suomen ykkössolisteja säestävänä bändinä. Vierailevina artisteja on toiminut mm. Jonna Tervomaa, Reijo Taipale, Danny, Tarja Lunnas, Risto Nevala, Kike Elomaa, Reijo Kallio, V-P Lehto, Viktor Kalborrek, Pelle Miljoona.

Esitykset

Tanssitavaa musiikkia
Kesto: 3-4 x 45 min

Pyydä tarjous

Monipuolinen ohjelmistomme soveltuu kaikenlaisiin tilaisuuksiin yökerhoista ja lavatansseista häihin ja syntymäpäiville. Lähtökohtana on yhdistellä sekä uutta että vanhaa tanssittavaa musiikkia kokonaisuudeksi, joka nostattaa menon kattoon ja saa juhlakansan tanssimaan ja laulamaan mukana.

Erikoisohjelmat
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Voit myös pyytää tarjousta teema-esityksistä, joita olemme toteuttaneet vuosien saatossa lukuisia.  Sisältö ja kesto sopimuksen mukaan.

Näytteet

Kokoonpano

Rexi, basso/laulu

Zeic, kitara/laulu

Åki, rummut/laulu

Arska, Kosketinsoittimet

Erityismaininnat

Ihmisillä on usein tiettyjä lauluja, jotka liittyvät vahvasti omaan elämään ja jotka haluaisi tuoda osaksi juhlapäivää. Näitä toiveitanne pyrimme ilomielin toteuttamaan.

Lisätiedot

Kokoonpano on tuottanut eri tilaisuuksiin suunniteltuja erikoisohjelmia, joista mainittakoon mm.

* 80’s disco show
* Latino Fantastico show
* 50’s Rock’n roll show
* Rockabilly show sekä
* Solistiyhtye Suomi show

Musiikin lisäksi showhun kuuluu mm. pukeutuminen genren mukaisesti.