Taikuri Roope Ylitalo

Maagista, hämmästyttävää, hersyvän hauskaa – tätä on taikuri Roope Ylitalon show.

Viihdelajit:

Taikuus

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Ällistyttäviä taikoja ja hykerryttävää huumoria

Taikuri Roope Ylitalolla on sormenpäissään taito saada yleisönsä hämmästyksiin – niin lapset kuin aikuisetkin.

Taikuus sopii ohjelmanumeroksi jokaiseen tilaisuuteen, johon halutaan hyppysellinen mysteeriä ja magiikkaa sekä aimo annos ensiluokkaista huumoria. Taikuri Roope esiintyy koko Suomen alueella.  Moni on varmasti nähnyt taikatemppuja televisiossa, mutta suoraan omien silmien edessä tapahtuva magiikka kiinnostaa ja kutkuttaa aivan eri tavoin!

Livenä nähdyt temput jättävät suut auki ja mieleen kysymyksen: ”Miten se tuonkin teki?”

Roopen show on täynnä tyylikästä taikuutta, sorminäppäryyttä, ajatustenlukua, klassisia korttitemppuja ym. kiehtovaa taikuutta yhdistettynä loistavaan huumoriin.

Maagista, hämmästyttävää, hersyvän hauskaa – tätä on taikuri Roope Ylitalon show.

Esitykset

Lavataikuus
Kesto: 30-40 min

Pyydä tarjous

Stand up -taikuus on yleisön edessä kaikille samanaikaisesti tapahtuvaa taikuutta. Stand up -taikaesityksessä taikuri voi esiintyä esiintymislavalla tai samassa lattiatasossa yleisön kanssa. Stand up -taikashow on sopiva yhdistelmä hämmästyttävää taikuutta, musiikkia ja totta kai hyvää huumoria.

Jos esiintymispaikka on suurempi ja taikurin on mahdollista esiintyä lavalla tai muuten hieman etäämpänä yleisöstä, voidaan esitykseen ottaa mukaan klassista visuaalista taikuutta, joka tapahtuu musiikin säestyksellä. Esitys voidaan muokata juuri tilaisuuden tarpeita vastaavaksi.

Lähitaikuus
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa tekemässä taikuuksia. Lähitaikuus antaa yleisölle mahdollisuuden kokea ihmeitä aivan omien silmiensä edessä. Taikuus tapahtuu useimmiten asiakkaan omassa kädessä. Lähitaikuus sopii erinomaisesti tilaisuuksiin, missä ei haluta tai ei ole mahdollisuutta järjestää ihmisille yhteistä ohjelmanumeroa. Esityksen kesto määräytyy yleisömäärän mukaan.

Yhdistelmätaikuus
Kesto: 1 h 30 min

Pyydä tarjous

Yhdistämällä nämä show’t syntyy yleisön viihtyvyyden kannalta paras kokonaisuus. Alkuun voidaan pitää yhteinen stand up -taikaesitys, minkä jälkeen taikuri jalkautuu tekemään lähitaikuutta pöydissä.

Kokoonpano

Roope Ylitalo

Erityismaininnat

Tapahtumaa voi täydentää taikuriesityksen lisäksi myös erilaisilla viihdevälineillä, kuten pomppulinnalla, sumopainiasuilla, onnenpyörällä jne. Kysy lisää!

Lisätiedot

Roope Ylitalo esiintyy koko Suomen alueella

Tarvittaessa mukana kulkee pieni äänentoisto

Lisää kuvia