Rolling Rust

New Orleans, keltti-sävyt, Americana sekä Britti-rock ovat inspiroineet Rolling Rustia!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Rolling Rust on kolmen pitkän linjan muusikon kokoonpano

Katriina Honkanen, Janne Louhivuori ja Ilkka Tenhunen päättivät lyödä musiikilliset hynttyyt yhteen ja tehdä jotain uutta, ennen kokematonta.

Kokoonpano syntyi, kun Ilkka ihmetteli ääneen, miksi tämä kolmikko ei ole koskaan tehnyt mitään omaa yhteistä juttua, vaikka ystävyys ja erilaiset yhteistyökuviot ovat kestäneet jo vuosikymmeniä. Samalta istumalta päätettiin pistää tuulemaan ja tehdä jotain sellaista, että kaikki joutuvat oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Jokaiselle on vuosien mittaan kehittynyt oma tapa tehdä asioita ja nyt ryhdyttiin yhdessä kokeilemaan erilaista lähestymistapaa ja murtamaan totuttuja työtapoja. Kokoonpano ja sen aiheuttama innostus on tuonut vahvasti mieleen teiniaikojen ensimmäiset bändit ja niihin liittyvän innostuksen ja uuden kokemisen ilon.

Ensimmäinen levy ”Mind Your Head”  ilmestyi 2021, toinen levy on työn alla ja ilmestynee syksyn 2023 aikana. Musiikki koostuu kokonaan uusista, englanninkielisistä biiseistä.  Sävellyksestä vastaavat Janne ja Katriina, uudella levyllä myös Ilkka. Tekstit ovat lähtöisin Katriinan kynästä. Vaikutteita löytyy angloamerikkalaisen musiikin laajasta kirjosta – biiseissä kuuluu yhtä hyvin New Orleans kuin keltti-sävyt, Americana kuin Britti-rock’kin.

Esitykset

Rolling Rust
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Esitettäviin kappaleihin on poimittu vaikutteita angloamerikkalaisen musiikin laajasta kirjosta – biiseissä kuuluu yhtä hyvin New Orleans kuin keltti-sävyt, Americana kuin Britti-rock’kin.

Näytteet

Kokoonpano

Katriina Honkanen

Janne Louhivuori

Ilkka Tenhunen

Keikoilla Rolling Rust on nähty viisihenkisenä kokoonpanona. Bassossa vuorottelevat Harri Virtanen ja Jari Heino, rummuissa Kepa Kettunen ja Vilho Louhivuori.

Erityismaininnat

Ensimmäinen levy ”Mind Your Head”  ilmestyi 2021, toinen levy on työn alla ja ilmestynee syksyn 2023 aikana.

Lisätiedot

Yhtyeen mukana kulkevat henkilökohtaiset soittimet.

Lisää kuvia