Riskiryhmä

Improvisaatioteatteri Riskiryhmän improvisoinnissa riittää ihmettelemistä joten tilaa hetki hersyvää naurua!

Viihdelajit:

Erikoisohjelmat, Näyttämötaide

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Ota riski – tee se ryhmässä!

Ryhmä virittää tilaisuuden kuin tilaisuuden positiivisella energialla. Riskiryhmän esitykset vapauttavat ilmapiirin nauruun ja tunteisiin, tarjoten ainutkertaista ja mieleenpainuvaa viihdettä!

Improvisaatiolla tarkoitetaan esityksen luomista esityshetkellä. Toisin sanoen improvisoidulla esityksellä ei ole käsikirjoitusta, vaan sen sisältö syntyy yleisön silmien edessä. Riskiryhmän esityksissä yleisö saa vaikuttaa tapahtumien kulkuun antamalla kohtauksille ja musiikkinumeroille aiheita, tapahtumapaikkoja, rajoitteita ja muita määreitä. Tällä tavalla esitys muotoutuu aina katsojiensa näköiseksi kokonaisuudeksi.

Ryhmämme ammattinäyttelijät- ja muusikot taipuvat moneen ja luovat tapahtumastasi ikimuistoisen olipa kyse sitten polttareista, synttäreistä, yrityksesi koulutus- tai virkistyspäivästä. Tarvitsetpa sitten esitystä, koulutusta tai vaikkapa juontajaa, Riskiryhmästä löydät tarvitsemasi! Tarjoamme ryhmällesi toiveidesi mukaisesti huumoria hersyvän esityksen, joka mahdollistaa rentoutumisen porukan kesken ja irrottelun impron keinoin.

Mottomme on:  Ota riski, tee se ryhmässä, ja sen mukaisesti esityksemme sisältävät rennon tunnelman, joka saa tiukimmankin kaverin nauramaan itselleen.

Riskiryhmän ehdotonta erityisosaamista on musiikki-improvisaatio. Musiikki ja laulu kuuluvat olennaisena osana esityksiin, tarjoten katsojille poikkeuksellisen monipuolisia improvisaatioelämyksiä.

Ryhmän pääinstrumentti on piano, jonka avulla muusikot luovat mitä erilaisimpia tunnelmia ja heittäytyvät moniin musiikin tyylilajeihin. Riskiryhmä käyttää myös erilaisia perkussioita ja tietysti ihmisääntä, joka on improvisoidun musiikin pääosassa.

Esitykset

Riskiryhmä
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Riskiryhmällä on laaja kokemus ohjelman järjestämisestä erilaisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin ja esiintyjämme ovat alan rautaisia ammattilaisia. Improvisaatio sopii loistavasti ohjelmaksi esimerkiksi häihin, syntymäpäiville, yritysten pikkujouluihin tai vaikka kevennykseksi seminaareihin.

Kysy tarjousta myös lyhyellä varoitusajalla sillä meiltä riittää esiintyjiä useampaankin tilaisuuteen samalle päivälle jos tarve vaatii!

30 minuuttia talon tapaan
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

30 minuuttia aikaa. Ei suunnitelmaa. Mitä vain voi tapahtua. Improvisoimme puolen tunnin mittaisen näytelmän, jonka nimen ja päähenkilön saamme yleisöltä. Mitä esimerkiksi tapahtuu toimitusjohtajalle Kanarialla, tai miten morsian selviytyy joulukinkun paistosta anoppilassa?

Kaikki on mahdollista – sinä päätät!

Improa kaikilla mausteilla
Kesto: 20 - 45 min

Pyydä tarjous

Röhönaurattavia sketsejä, herkkiä tunteita, kyyneleitä ilosta ja surusta – kaikki on improvisoitua!  Tilaa esimerkiksi 20-, 30- tai 45 minuuttinen improvisoitu sketsipaketti, jossa yleisö pääsee vaikuttamaan kohtausten sisältöön.

Improvisoitu musiikkishow
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Improvisoituja musiikkinumeroita tilaisuuteesi! Musiikki-improshow voi pitää sisällään esimerkiksi tangoa, poppia, balladeja, rockia, räppiä tai vaikka oopperaa. 1-3 näyttelijää ja yksi muusikko muodostavat kokoonpanon joka nostaa juhliesi tunnelman kattoon.

Musiikki Special
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Musiikki on Riskiryhmän vahva osaamisalue ja voimme räätälöidä sinulle juuri sellaisen musiikkiesityksen kuin haluat! Jos haluat kuulla potpurin suosikkikappaleistasi, kavalkadin parhaita musikaalinumeroita tai vaikka setillisen ikivihreitä sävelmiä.

Yllätyslaatikko
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Haluatko yllättää vieraasi? Nyt se on mahdollista! Soluttaudumme tilaisuuteesi valetarjoilijoina, jotka aiheuttavat positiivista hämmennystä. Valetarjoilijat voivat myös esittää flashmob- tyylisen ohjelmanumeron, joka voi olla vaikkapa joukko sketsejä tai vaikka  rakkauslaulupotpuri. Taivas on rajana kun yllätyslaatikko avautuu.

Voi Elämää!
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Yhtä yleisön edustajaa haastatellaan hänen elämästään, lapsuudesta nykyhetkeen. Haastattelun pohjalta esiintyjät rakentavat pienoisnäytelmän hänen elämästään. Esitys sopii hyvin myös työpaikoille, jolloin esitys käsittelee koko työyhteisöä.

Improa lapsille ja nuorille
Kesto: 90 min

Pyydä tarjous

Riskiryhmän improahjossa opitaan vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja yhdessä nauraen. Lapsille ja nuorille suunnattu improvisaatio hetki korostaa toisen ideoiden huomioimista ja hyväksymistä samalla rohkaisten uusiin tilanteisiin hyppäämiseen ja parhaimmillaan pelosta irti päästämiseen. Näyttelijän ja muusikon avustuksella jokainen löytää varmasti jonkin uuden positiivisen kuvan itsestään, oli se sitten tarinankertoja, laulaja tai ryhmää koossapitävä voima. Yhteisen kokemuksen jakaminen tuo lapsia ja nuoria lähemmäs toisiaan ja nostattaa yhteishenkeä korvaamattomalla tavalla. Sisältö räätälöidään yksityiskohtaisesti ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ikäsuositus: 7 vuotiaista alkaen
Kesto: 90min.
Ryhmäkoko: 10-12 henkilöä
Ohjaajat: näyttelijä ja muusikko

Fantasia
Kesto: Sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Esitys joka räätälöidään tarkasti sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Kokoonpano

Katso kohta ladattavat materiaalit.

Erityismaininnat

Esitysten pituudet 20 minuutista täyspitkään, väliajalliseen esitykseen.

 

Lisätiedot

Näyttelijöiden määrästä riippuen headsetejä sekä 1 perusmikki puomissa muusikolle

2 linjaa muusikolle (keyboard ja mikki)

Käsinojattomia tuoleja näyttelijöille + pianotuoli muusikolle

Valotilanteita 4 kpl, yleisvalo / näyttämö jaettu kolmeen osaan.