Riesa-Pelle

Särkänniemestäkin tuttu Riesa-Pelle on yksi maamme harvoista naisklovneista

Viihdelajit:

Lastenohjelmat

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Riesa-Pelleltä löytyy ohjelmaa monenlaisiin tapahtumiin

Vauhdikkaat ohjelmanumerot sisältävät klovnerian lisäksi koomisia taikatemppuja, jonglöörausta sekä yksipyöräisellä polkupyörällä tasapainoilua. Esitykset viihdyttävät sekä lapsia, että aikuisia. Lisäksi pelle tekee lapsille ilmapalloista hauskoja eläinhahmoja. Myös juontohommat hauskoine temppuineen onnistuvat pelleltä hyvin!

Yksittäisten sirkustemppujen lisäksi Riesalta löytyy tarkkaan suunniteltuja juonellisia esityksiä. Tällä hetkellä ohjelmistossa on kolme koko perheen esitystä ja yksi aikuisille suunnattu esitys, kaikki kestoltaan n. 30 min. Lisäksi ohjelmistossa on Riesa-Pellen ja Taikuri Tero Taubertin yhteisesitys, kesto n. 45 min.

Riesa-Pellen esitys sopii mainiosti niin tavarataloihin, messuille, yritysjuhliin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, jne.

Esitykset

INTSUMINTSU
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Riesa-Pelle aloittaa esityksen syömällä eväät: jonglööraus ja samaan aikaan tapahtuva omenan syönti viihdyttää niin lapsia kuin aikuisiakin. Riesan liinan hävitystemput eivät mene ihan pellen suunnitelmien mukaisesti. Lopulta yleisöstä valittu avustaja onnistuu Riesan kanssa taikatempussa.

Ohjelmasta on olemassa oma versio lapsille ja toinen versio vähän aikuisempaan makuun.

TOPSA LOPSA LAI
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Alkuverryttelyssä Riesa-Pelle esittelee katsojille erilaisia jonglööraustemppuja. Mm. pallon heitto jalan alta ja pään ympäri suoritetaan Riesamaiseen tyyliin. Muutaman hassun taikatempun jälkeen Riesa esittelee katsojille ”taikakaukoputken”, jonka avulla erilaisia esineitä pystytään hävittämään. Pelle on varmaankin lukenut käyttöohjeet vähän väärin, sillä putki näyttää toimivan ihan päinvastaisella tavalla.

Tämä esitys vaatii jonkin verran tarkkuutta ja keskittymistä katsojilta ja sen takia sopii hyvin vähän isommille lapsosille.

ZIGARA ZÄGÄRÄ
Kesto: 30 min

Pyydä tarjous

Heti aluksi katsojat saavat olla ”makutuomareina” kun Riesa-Pelle testailee erilaisia esiintymishattuja. Katsojien apua tarvitaan myös taikatempuissa: yhdessä yleisön kanssa hävitetään sukasta pilkkuja ja yritetään taikoa karkkipussiin karkkia. Tämän esityksen värikkäät temput sopivat parhaiten alle kouluikäisille katsojille.

RIESA-PELLE JA TAIKURI
Kesto: max. 45 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Hauska sekoitus taitavia taikatemppuja ja pellen toilailuja. Kaksikon idea-ja temppuskaala on todella laaja! Tero Taikurin rauhallinen esiintymistyyli tasapainottaa juuri sopivasti Riesa-Pellen hieman räiskyvämpää persoonaa. Pellen ja Taikurin yhteisesitys on hyvin toimiva kokonaisuus, jota ihan perheen pienimmätkin ovat jaksaneet aina innolla seurata.

Kokoonpano

Riesa-Pelle

optiona

taikuri Tero Taubert

Erityismaininnat

Kaisa on Esiintyvät Taiteilijat Ry:n jäsen ja Voimaa Ilosta -yhdistyksen hallituksen jäsen.

Riesa on saanut kunnian esiintyä myös ulkomailla asuvien suomalaisten tilaisuuksissa, esim. Moskovan Suomen suurlähetystön juhlissa ja Brysselin Suomi-seuran pikkujouluissa.

Lisätiedot

Särkänniemen kävijöille Riesa-Pelle on ollut tuttu kasvo usean kesän ajalta ja viime kesinä Riesa on vieraillut esiintymässä Linnanmäen Estradi –ulkoilma-lavalla.