Rami Rafael

Upeaäänisellä ja karismaattisella Rami Rafaelilla on monta meriittiä jo taskussaan.

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Iskelmäkansan kestosuosikki Rami Rafael

Rami Rafael on tunnettu parhaiten tangomarkkinat laulukilpailusta, jossa hän on menestynyt upeasti ollen vuosina 2002, 2003 ja 2015 kolmen parhaan joukossa. Rami kuvaa itseään monipuoliseksi yleisön viihdyttäjäksi jolle tärkeintä on, että yleisö viihtyy keikoilla ja konserteissa. Ramin tavaramerkiksi on vuosien varrella muodostunut se, että keikoilla yleisö pääsee mahdollisuuksien mukaan vaikuttamaan illan kulkuun ja kappale valintoihin. Laulun lisäksi Ramia voi nähdä useissa juontotehtävissä.

Upeaäänisellä ja karismaattisella Rami Rafaelilla on monta meriittiä jo taskussaan. Hänet on kruunattu Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangoprinssiksi kahdesti vuosina 2002 ja 2003. Molempina vuosina hän sai myös yleisöltä suosionosoitukset: Hänet valittiin kuningassuosikiksi jokavuotisissa, Seinäjoen finaalia edeltävissä Tangogaala-risteilyissä. Vuonna 2003 yleisö äänesti hänet suosikikseen myös MTV3:n Tangomittari-äänestyksessä.

Laitilasta kotoisin oleva Rami kuvailee itseään kilttinä ja nöyränä yleisön palvelijana. ”Tuplaprinssi” on ehdottomasti yksi kestosuosikkeja iskelmäkansan sydämissä!

Esitykset

Rami Rafael
Kesto: sopimuksen mukaan

Pyydä tarjous

Monipuolista musiikkia tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.  Ohjelmistooni voit tutustua kohdassa ladattavat materiaalit.

Muista mainita tarjouspyynnössä toivotko saavasi Ramin keikalle:

– Yksin
– Duona, jolloin mukana on loistava säestäjä ja rytmit taataan koko illaksi
– Orkesterin kanssa asiakkaan toiveita kunniottaen triosta aina sekstettiin asti

Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa soitettaviin kappaleihin, sillä ammattitaitoisilta muusikoilta onnistuu niin ikivihreät kuin tämän päivän kuumimmat hititkin.

Näytteet

Kokoonpano

* Yksin

* Duona

* Orkesterin kanssa

Erityismaininnat

Tangoprinssi 2003

Tangoprinssi 2002

Lisätiedot

Tarvittaessa myös äänentoisto kulkee Ramin mukana