Bilebändi Popkorn

Ykkösluokan bilebändi Popkorn esiintyy 8 -henkisellä kokoonpanolla!

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Keitä me olemme?

Popkorn pistettiin kasaan virallisesti vasta vuonna 2011, mutta sitäkin enemmän olemme ehtineet olemaan erilaisissa musiikkijutuissa mukana. Popkornia voisi luokitella coverbändiksi, housebändiksi, taustabändiksi, eeppiseksi uuden ajan bilebändiksi, ehkä jopa Suomen parhaaksi bilebändiksi!

Yhtye on soittanut yli 40 tähtiartistin kanssa yhdessä mitä erilaisimmissa projekteissa.

Monipuolisen ohjelmiston sävykkäästä tunnelmoinnista räjähtävään energiaan, sekä satojen keikkojen kokemuksen intiimeistä juhlista isojen areenojen suurtapahtumiin.

Popkorn tuo mukanaan mehevän setin tämän hetken listahittejä, jotka saavat juhlatunnelman korkealle ja suomalaisen kankeampiinkin lanteisiin rytmiä.

Esitykset

Popkorn
Kesto: 2-3 x 45 min sop.muk.

Pyydä tarjous

Ohjelmistoomme kuuluu mittava määrä tämänpäivän biisejä ja hittejä, ja asiakkaille muotoillaan heidän juhliinsa sopivin ja parhain setti!

Kohdassa ladattavat materiaalit oleva ote ohjelmistostamme on siis vain pikku katsaus siihen, mitä esimerkiksi voisimme bileissänne soittaa. Yleisesti ottaen uusimmat radiohitit saavat ihmisten menojalat suuntaamaan tanssilattialle ja tunnelman kuohkeaksi! Muistoja herättävät vanhat hitit taas saavat porukat fiilistelemään ja laulamaan mukana.

Rihannat, räppäilyt, rokkailut – kaikki nämä onnistuu, koska Popkorn ei ole yhden tahtilajin bändi. Tykkäämme ottaa haltuun monipuolista musaa, joka innostaa bilekansaa.

Jos olet kiinnostunut saamaan yhtyeen mukana jonkun tietyn tähtiartistin juhliinne, on se myös hyvin mahdollista, joten mainitse siitä tarjouspyyntölomakkeella.

Kokoonpano

KADI, laulu
ILMO, laulu
PETRI, koskettimet
JURA, kitara
JUSSI, basso
JOSU, rummut
TEEMU, saksofoni
TERO, trumpetti

Erityismaininnat

Niinistön vaalikiertue 2011-2012

Finnhits 2012 kiertue
* Eini
* Virve Rosti
* Danny
* Tapani Kansa
* Frederik

 

Lisätiedot

Monipuolinen esitystekniikka kulkee mukanamme ja skaalautuu tarvittaessa suuriin yleisötapahtumiin