Pikailtamat

Pikailtamat on täysin uusi esitys, jossa laulu ja nauru raikaavat samassa paketissa.

Viihdelajit:

Komiikka

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Stand up-komiikkaa ryydittää monipuolinen musiikki, ja saattavatpa laulut antaa aihetta komiikkaankin.

Joka tapauksessa viihdyttävä paketti pysyy kasassa, kun lavalla on kaksi estradiviihteen ammattilaista!

Laulusta ja musiikista vastaava kitaristi Janne Laurila on Tampereella asuva muusikko, joka on parinkymmenen vuoden keikkaillut ympäri Suomea mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Omien laulujensa lisäksi hän esittää tyylikkäästi valittuja lainakappaleita vanhasta rock and rollista kotimaisiin klassikoihin!

Naurattaja Petri Hankonen on Uutisvuodon käsikirjoittajanakin mainetta niittänyt stand up -koomikko, jolla on takanaan jo yli 700 keikkaa niin komediaklubeilla, yritysjuhlissa kuin yksityistilaisuuksissa. TV:n Stand up-ohjelmistakin tuttu Petri seilaa varmoin ottein vaarallisilla vesillä ja uskaltaa värittää ronskisti myös viivojen yli, kuitenkin aina hyvän maun rajoissa. Keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli, sillä tarjolla ei koskaan ole kädenlämpöisiä keitoksia, vaan tämä komediasoppa kiehautetaan aina sataan asteeseen! Petri on sekä turvallinen että vaarallinen herrasmies ja katu-uskottava epäsetä, joka ottaa yleisön haltuunsa aina tilaajaan toiveet ja tilaisuuden luonteen taidokkaasti huomioiden. Saattaapa Petrikin tarttua juttujensa lomassa kitaraan!

Esitykset

Stand up -komiikkaa ja musiikkia
Kesto: 60 min

Pyydä tarjous

Pikailtamia on mahdollista saada joko 45 minuutin mittaisena tai väliajalllisena, 2 x 30 minuutin mittaisena esityksenä.

Täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen pääset helposti eteenpäin. Kerro samalla muutamalla sanalla tilaisuudesta ja toiveistasi. Voit myös lähettää tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@starpoint.fi tai soittaa numeroon 024 809 2220.

Kokoonpano

Laulaja-lauluntekijä Janne Laurila

Stand up-koomikko Petri Hankonen

Lisätiedot

Mukana kulkee tarvittaessa esitykseen soveltuva äänentoisto