Peter Joukainen

Etsitkö musiikin tuomaa syvyyttä tilaisuuteesi? Peter Joukaisella on 20 vuoden kokemus sekä oman musiikin tekemisestä että cover-keikoista

Viihdelajit:

Musiikki

Tarjouspyyntö

Täytä kaikki *-merkatut kentät!

Peter Joukainen on Pirkanmaalla vaikuttava laulaja-lauluntekijä

Peterin voit nähdä keikalla ympäri Suomen. Hän on julkaissut musiikkia ja konsertoinut yli 20 vuoden ajan. Esiintymisistä hänellä alkaa olla noin tuhannen keikan kokemus.

Joukainen julkaisi kolmannen täyspitkän albuminsa marraskuussa 2023. Albumilta julkaistiin viisi singleä, jotka kaikki pääsivät Spotifyn Iskelmä kuuluu kaikille -listalle. Tyylillisesti Joukaisen musiikki ei kuitenkaan ole perinteistä iskelmää, vaan rockista vivahteita ottavaa tarinankerronnallista popia, jossa teksti on keskiössä.

Peter tekee paljon myös cover-keikkoja. Duossa hänen rinnallaan laulaa hänen vaimonsa Laura. Triossa kitaristi-Mikko luo lisäsyvyyttä musiikkiin loopperien avulla, mikä saa trion kuulostamaan kokoaan suuremmalta kokoonpanolta. Ohjelmistossa on myös nopeita ja tarttuvia kappaleita, pääpainon ollessa kuitenkin tunnelmallisessa ja koskettavassa tuotannossa.
Cover-ohjelmisto on pääosin suomi-poppia, upeita kappaleita artisteilta kuten Juha Tapio, J. Karjalainen, Kolmas nainen, Egotrippi ym.

Esitykset

Mies ja kitara
Kesto: 2 x 45 tai 3 x 30 min

Pyydä tarjous

Trubaduuriohjelmisto sisältää pääosin suomi-popia (mm. Juha Tapio, J. Karjalainen, Kolmas nainen, Egotrippi) sekä myös omaa tuotantoa.

Peter ja Laura Joukainen duo
Kesto: 2 x 45 tai 3 x 30 min

Pyydä tarjous

Upeita stemmoja ja intiimiä tunnelmaa.

Esityksemme sisältää trubaduuriohjelmiston lisäksi englanninkielisiä naisartistien klassikoita.

Peter Joukainen trio
Kesto: 2 x 45 tai 3 x 30 min

Pyydä tarjous

Tällä kokoaan suuremmalta kuulostavassa trio-kokoonpanossa mukana on kitaristi, joka käyttää efektejä ja looper-pedaalia taitavasti ja hyvällä maulla. Ohjelmistomme on pääosin sama kuin duo-kokoonpanolla .

Näytteet

Kokoonpano

Peter Joukainen

Laura Joukainen (duo, trio)

Mikko Huuhtanen (trio)

Erityismaininnat

Kuka
Peter Joukainen, 41, Lempäälä

Albumit
Nuori mies (2023)
Yöksi kylmenee (2010).
Ehkä kaikki selviää (2007)

Muuta
Musiikin lisäksi talonrakentaja, teologi ja ajoneuvoasentaja

Lisätiedot

Joukaisen mukana kulkee laadukas äänentoisto, joka pääsääntöisesti sisältyy hintaan.